Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τον Τζον Τραβόλτα στον πιο καλοντυμένο μαφιόζο

Ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τον Τζον Τραβόλτα στον πιο καλοντυμένο μαφιόζο

Εδώ και χρόνια επιμελείται τις εμφανίσεις του Τζον Τραβόλτα στο κόκκινο χαλί με κοστούμια και σμόκιν.

Τώρα, ο Ματέο Πέριν (Matteo Perin), ανερχόμενος σχεδιαστής πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ από τη Βερόνα βοήθησε, ώστε ο ηθοποιός να μεταμορφωθεί σε έναν από τους πιο διαβόητους και καλοντυμένους γκάγκστερς στην ιστορία της Νέας Υόρκης.

Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βερόνα σχεδιαστής συνεργάστηκε με τον Τζον Τραβόλτα για τη γκαρνταρόμπα της ταινίας «Gotti» με θέμα τη ζωή του νονού της μαφίας της Νέας Υόρκης, Τζον Γκότι.

Το να ντύνεις έναν θρύλο, όπως ο Τραβόλτα θα μπορούσε να είναι αγχωτικό, όταν σκέφτεσαι πώς αυτός και οι χαρακτήρες του έχουν επηρεάσει την ποπ κουλτούρα, ανέφερε ο Πέριν, αλλά ο Τζον, ο άνθρωπος, είναι τόσο ευγενική ψυχή και θεωρώ ότι να δημιουργώ τα ρούχα του είναι πραγματικά συναρπαστικό. Κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί είναι σαν μια διαφορετική ταινία, είπε ο σχεδιαστής, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter».

Ο Πέριν εδρεύει στην Ιταλία, αλλά δεν στέλνει τις δημιουργίες του στους πελάτες για να τις φορέσουν. Προσωπικά, παραδίδει κάθε σύνολο σε κάθε πελάτη, είτε στο σπίτι, είτε στο ξενοδοχείο ή το γιοτ του και παραμένει μαζί του όσο χρειάζεται. Ο Πέριν βρισκόταν στο West Palm Beach της Φλόριντα για συναντήσεις με πελάτες, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από την Ολίβια Μάιλς, τη σχεδιάστρια κοστουμιών της ταινίας «Gotti», η οποία του είπε ότι ο Τραβόλτα της είχε δώσει τον αριθμό του.

Ο Τζον Τραβόλτα γίνεται ο χαρακτήρας που υποδύεται, υιοθετεί το στυλ, το βλέμμα, τα πάντα. Αγαπάει τα κομψά ρούχα, όπως τα αγαπούσε και ο Γκότι. Ο Τζον ξέρει τι θέλει και τι είναι καλύτερο γι ‘αυτόν, αλλά ενδιαφέρεται επίσης για νέες ιδέες και δεν φοβάται να τις εξερευνήσει, ανέφερε ο σχεδιαστής.

Για να δημιουργήσει την γκαρνταρόμπα του χαρακτήρα του Γκότι για την ταινία ο Πέριν έκανε έρευνα, μίλησε με ανθρώπους και ανακάλυψε ότι ένας από τους πελάτες του είχε συναντήσει τον Κάπο της οικογένειας Γκαμπίνο σε δείπνο χρόνια πριν. «Όλα αυτά συνέβαλαν στην έμπνευση για τις εμφανίσεις του Τραβόλτα στην ταινία» σημείωσε.

Η ταινία «Gotti» που παρακολουθεί τρεις δεκαετίες της ζωής του διαβόητου αρχηγού της μαφίας θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter