Ο άνθρωπος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ειδική έκδοση ΕΚΕ, εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ειδική έκδοση ΕΚΕ, εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

Με ένα αφιέρωμα 24 σελίδων κυκλοφορεί η ειδική έκδοση DocΕΚΕ «Ο άνθρωπος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος» για την Εταιρική Κοινωνική.

Με μετρήσιμα αποτελέσματα πλέον, αποδεικνύεται ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα αρχίζει να γίνεται ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και αναπόσπαστο μέρος της εργασιακής και αναπτυξιακής πολιτικής της χώρα μας.

Παρά τη μακροχρόνια ύφεση, πολλές επιχειρήσεις συνέχισαν να εφαρμόζουν πολιτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) σταθερά και με συνέπεια, λειτουργώντας ως παράδειγμα προς μίμηση (role models) για επιχειρήσεις που τώρα ξεκινούν δράσεις ΕΚΕ. Άλλωστε, η στρατηγική εταιρική υπευθυνότητα, έναντι της εταιρικής φιλανθρωπίας, διαπιστώνεται ότι συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ίδιων των επιχειρήσεων αφού μπορεί να αποφέρει οφέλη όσον αφορά στη διαχείριση των κινδύνων, την εξοικονόμηση κόστους, την πρόσβαση σε κεφάλαια, τη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και την ικανότητα καινοτομίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter