Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας αποδομεί το επιτελικό κράτος – Αιχμές κατά ΕΟΔΥ, Τσιόδρα, Χαρδαλιά (Video)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας αποδομεί το επιτελικό κράτος – Αιχμές κατά ΕΟΔΥ, Τσιόδρα, Χαρδαλιά (Video)

Ολομέτωπη επίθεση, σε υψηλούς τόνους, εναντίον του περιβόητου επιτελικού κράτους πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού σε κλινική της Αττικής.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Βαθιώτης, ιατρός παθολόγος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open άσκησε κριτική στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, λέγοντας πως δεν τον ενημέρωσαν ενώ είπε πως έχει ζητήσει συνάντηση με τον κ. Κοντοζαμάνη αλλά… μάταια.

«Δεν με πήραν τηλέφωνο. Εγώ προσπαθώ να δω τον κύριο Κοντοζαμάνη εδώ και τρεις μήνες και δεν μπορώ. Κάνω κριτική στον Τσιόδρα».

Σε άλλο σημείο, κατευθύνει τα «βέλη» του εναντίον του υπουργείου Υγείας αλλά και του ΕΟΔΥ διότι δεν πραγματοποίησαν, όπως λέει, τους απαραίτητους ελέγχους και τεστ σε κλινικές και νοσοκομεία.

«Ήταν λάθος του ΕΟΔΥ που είπαν σε άρρωστους να κλειστούν σπίτια τους. Ο ΕΟΔΥ θα έπρεπε να πάει σε κλινικές και νοσοκομεία. Θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί αυτό», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Ας μην ξεχνάμε ότι στην Γαλλία, το 1/3 των θανάτων οφείλεται στα Γηροκομεία. Η Σύνοδος των λοιμωξιολόγων και της Πολιτικής Προστασίας θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει. Που ξέρουμε πόσοι γιατροί ασθενούν αυτή την ώρα στα Δημόσια Νοσοκομεία; Σε πόσους έχουν γίνει τεστ διάγνωσης; Πότε πήγαν από την κυβέρνηση να κάνουν μαζικά τεστ;»

«Το πρόβλημα δεν είναι να μένουμε στο σπίτι αλλά όταν οι ασθενείς που μένουν στο σπίτι θα βγουν έξω και θα συναντηθούν με τους υγιείς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει εάν ο ΕΟΔΥ μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτή την κατάσταση, απάντησε: «Δεν ξέρω αν με την παρούσα σύνθεση μπορεί να ανταποκριθεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter