Ο Αντώναρος απαντά στην κυβέρνηση που δεν βρίσκει τρόπο να μειώσει τις τιμές

Ο Αντώναρος απαντά στην κυβέρνηση που δεν βρίσκει τρόπο να μειώσει τις τιμές
ΒΟΥΛΗ - ΣΕΛΦΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Με το δικό του τρόπο απάντησε στην κυβέρνηση για την άρνησή της να ελέγξει την ακρίβεια, ο Ευάγγελος Αντώναρος. Συγκεκριμένα αναφέρεται στη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη ο οποίος υποστήριξε πως «δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να μειωθούν οι τιμές».

Όπως του απαντά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ούτε ο μέσος Έλληνας και η μέση μικροεπιχείρηση δεν έχουν μαγικό τρόπο για να πληρώσουν τους απίθανους λογαριασμούς ρεύματος…

Παράλληλα κάνει και μια δυσοίωνη πρόβλεψη: Δεν θα πληρώσουν όσο η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια και μοιράζει ψίχουλα…

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

“Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να μειωθούν οι τιμές.» Τάδε εφη Σκυλακάκης, για όσους δεν ξέρουν Αναπλ.ΥπΟικονομικών. Συμφωνώ. Αλλά: Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να πληρώσουν ο μέσος Ελληνας και η μέση ελληνική μικροεπιχείρηση τους απίθανους λογαριασμούς ρεύματος, προσθέτω εγώ. Γι αυτό οποίος δεν έχει, δεν θα πληρώσει. Πρόβλεψη κάνω. Δυσοίωνη. Οσο η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια και μοιράζει ψίχουλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter