Ο Αντώναρος «διαφημίζει» το «πιο ενδιαφέρον κείμενο» στο σημερινό Documento

Ο Αντώναρος «διαφημίζει» το «πιο ενδιαφέρον κείμενο» στο σημερινό Documento

Πλούσια η ύλη του σημερινού Documento καθώς φιλοξενεί δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν για μέρες. Από τη μια, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα που μιλά εφ’ όλης της ύλης για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Κι από την άλλη, την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του «κοριού» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Χρήστου Μαυρίκη, ο οποίος αποκαλύπτει στο Documento σκοτεινές ιστορίες του παρελθόντος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ξεχώρισε ως το πιο ενδιαφέρον κείμενο στο σημερινό φύλλο του Documento τη συνέντευξη Μαυρίκη, γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά, «αποδεικνύει ότι οι γονιδιακές καταβολές έχουν βαθιές ρίζες. Και δραστηριοποιούνται πάντα και διαχρονικά σε βάρος του λαού και της δημοκρατίας»!

Η ανάρτηση Αντώναρου

Λυπούμαι αν στεναχωρήσω κάποιους. Αλλά το πιο ενδιαφέρον κείμενο στο σημερινό documento είναι η συνέντευξη Μαυρίκη. Γιατι αποδεικνύει ότι οι γονιδιακές καταβολές έχουν βαθιές ρίζες. Και δραστηριοποιούνται πάντα και διαχρονικά σε βάρος του λαού και της δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter