Ο Αντώναρος μετρά τις ανακρίβειες και τα μαργαριτάρια του Σκέρτσου

Ο Αντώναρος μετρά τις ανακρίβειες και τα μαργαριτάρια του Σκέρτσου

Τις ανακρίβειες του υφυπουργού παρά των πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου επισημαίνει σε ανάρτησή του στο facebook o Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο ίδιος, ο οποίος σε προηγούμενη ανάρτηση είχε μεταφέρει τις πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες έχουν συστήσει στον Άκη Σκέρτσο να μην… εκτίθεται πολύ, σημειώνει πως ο εκλεκτός του πρωθυπουργού είπε διάφορα μαργαριτάρια ενώ τον κατηγορεί για παραπληροφόρηση.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Είπα δεν μπορεί, κι είχα δίκιο.
Ο Σκερτσος ξαναχτύπησε. Και είπε πολλά μαργαριτάρια. Μεταξύ των άλλων:
() Όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, είναι προστατευμένοι( Όχι ακριβώς: Κατά τους επιστήμονες ανάλογα με το εμβόλιο από 85-90%).
() Στόχος: Τείχος ανοσίας μέχρι τέλος Αυγούστου ύψους 75%. Πως θα πετύχει η κυβέρνηση του: Με 600.000 έως 700.000 εμβολιασμούς κατά μήνα Ιούλιο και Αύγουστο. Αυτό σημαίνει: 20-25.000 εμβόλια τη μέρα. Τι έγινε με τα 100.000 εμβόλια ημερησίως που μας έλεγε ο Πρωθυπουργός. Άσε που ο λογαριασμός δεν βγαίνει.
() Μας πληροφόρησε ότι από τη μέρα που ανακοινώθηκαν τα 150 ευρώ για τους νέους 18-25 ετών έγιναν 102.000 αιτήσεις εμβολιασμού από νέους ( αλλά μέχρι 29 ετών….γιατί η παραπληροφόρηση;). Αλλά κι αν δεχθούμε τον αριθμό αυτό, αποτελεί μόλις σχεδόν 11% του συνόλου των 940.000 πολιτών αυτής της ηλικίας. Δεν το λες και μεγάλη επιτυχία η μαζική ανταπόκριση.
() Μας απειλεί ότι ” δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνουμε οριζόντια μέτρα. ‘Αρα, δεν υπάρχει και λόγος να δίνουμε οριζόντια οικονομικά επιδόματα στήριξης”. Είναι άγουρος και άμπαλος στην πολιτική (για τη ζωή δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει τόσα πολλά για τη διαδρομή του, άλλωστε κρατικοδίαιτος υπάλληλος ήταν συνήθως) — γι αυτό θα του συνιστούσα: Στην πολιτική μη λες ποτέ ΠΟΤΕ.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter