Ο Αντώναρος, οι διαρρήξεις και η διαγραφή του από τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη

Ο Αντώναρος, οι διαρρήξεις και η διαγραφή του από τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη

Με αφορμή την περίεργη διάρρηξη στο σπίτι του Νίκου Καραχάλιου, πρώην συμβούλου του Κώστα Καραμανλή, ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του στο facebook θυμάται μια άλλη διάρρηξη λίγο πριν διαγραφεί από τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως και τότε, και τώρα υπάρχουν αρκετά κοινά σημεία στις δύο διαρρήξεις και αφήνει υπονοούμενα για τα κίνητρα και τους στόχους.

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

Κάτι μου θυμίζει όλο αυτό. Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς του 2018. Βρίσκομαι ιδιωτικά στις δυτικές ΗΠΑ., Μέσα στα άγρια μεσάνυχτα με ξυπνάει τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου. Διάρρηξη στο σπίτι μου. Απο μπαλκονόπορτα. Οι άγνωστοι μπήκαν, σχεδόν δεν έψαξαν. Προχώρησαν μέχρι τη μέση του σπιτιού. Δεν άγγιξαν λάπτοπ, χαρτιά, διάφορα τιμαλφή, ακόμη και μικροποσά που βρίσκονταν σε δυο χώρους. Και απήλθαν. “Περίεργη είσοδος”, μου είπε αξιωματικός της αστυνομίας που είχε σπεύσει επί τόπου. “Σα να ήθελαν να υπογραμμίσουν απλά ότι μπήκαν μέσα”, μου είπε άνθρωπος της αντιτρομοκρατικής. “Κίνηση εκφοβισμού”, μου είπε κορυφαίος παράγοντας των μυστικών υπηρεσιών. Ήταν η εποχή που κυβερνούσε ο Σύριζα, αλλά εγώ διατύπωνα την οξεία κριτική μου για την επιρροή που ασκούσαν οι ακροδεξιοί στη γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δύο προσπάθειες κορυφαίων στελεχών της ΝΔ να με κάνουν να αλλάξουν μυαλά είχαν πέσει στο κενό. Ενάμιση μήνα μετά με διέγραψε ο σημερινός πρωθυπουργός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter