Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο: «Υπέροχα τα λόγια του, συμφωνώ 100%»

Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο: «Υπέροχα τα λόγια του, συμφωνώ 100%»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον σταρ των Μιλγούκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αφορμή την απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στην περιγραφή που έδωσε ο Γιάννης σχετικά με το τι ορίζεται ως αποτυχία, σημειώνοντας ότι συμφωνεί απόλυτα με τα όσα ανέφερε ο «Greek Freak».

«Τα λόγια του μου φαίνονται φανταστικά, αλήθεια δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Συμφωνώ μαζί του 100%. Και στον αθλητισμό ισχύουν και στη ζωή! Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για αποτυχίες. Αποτυγχάνεις όταν δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι όσο καλύτερα μπορείς.

Όταν τα δίνεις όλα και έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν καλά, άλλες όχι. Μπορεί να έχω μια συλλογή με τίτλους, αλλά αν μετρήσω αυτούς που έχω χάσει… Τα λόγια του Αντετοκούνμπο ήταν υπέροχα», σημείωσε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter