O Αντώναρος απαντά σε όσους βλέπουν «αδύναμη» την Τουρκία

O Αντώναρος απαντά σε όσους βλέπουν «αδύναμη» την Τουρκία

Τη δική του ερμηνεία όσον αφορά τις κινήσεις της Τουρκίας δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας επίσης σε όσους θέλουν να βλέπουν στις κινήσεις της Τουρκίας, «αδυναμία».

Ο ίδιος σημειώνει πως άλλο το τι θα θέλαμε και άλλο η πραγματικότητα, προσθέτοντας πως διαβάζουν την Τουρκία με όρους του 20ού και όχι του 21ου αιώνα.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook:

«Mεγάλη εντύπωση μου προκαλούν με την πρώτη ματιά αφελη( ), εμφανώς αμήχανα και σε κάθε περίπτωση επιφανειακά σχόλια πολλών ειδικών και μη για τη στάση της Τουρκίας. Και αναφέρομαι βέβαια στην είσοδο του Ορουτς Ρέις στην περιοχή νότια του Καστελλόριζου. Την αποδίδουν — οι περισσότεροι — σε “αποτυχία των στόχων της Τουρκίας ” και σε αδυναμία του Ερντογάν. Δική μου εκτίμηση: Μπερδεύουν τα “θελω” τους με την πραγματικότητα.

Και ερωτώ: Μήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο; Μήπως δεν περνάει καν — η δεν αφήνουν να περάσει απο το μυαλό τους η σκέψη — ότι η γειτονική χώρα κάνει με σχέδιο και συστηματικά συνεχή επίδειξη δύναμης; Μήπως εξακολουθούμε να διαβάζουμε την Τουρκία με όρους 20ου κ όχι 21ου αιώνα; Μήπως κάνει απλά αυτο που ξερει καλά; Να γκριζάρει δικά μας δικαιώματα;

Εύχομαι να διαψευσθώ.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2824460554498625

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter