Ο Αντώναρος απαντά στο ερώτημα «πόσο θ’αντέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Ο Αντώναρος απαντά στο ερώτημα «πόσο θ’αντέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Μπορεί να βγήκε η ΝΔ από τις εκλογές με άνετη πλειοψηφία, μπορεί να υποσχέθηκε προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια ενώ ταυτόχρονα έκλεινε και τα δυο μάτια στους ολιγάρχες, στις τράπεζες και στο κεφάλαιο, αλλά το ερώτημα άρχισε να τίθεται νωρίς:

Πόσο χρόνο έχει;

Με αφορμή τις συνεχείς γκάφες με κερασάκι στην τούρτα τις απίστευτες αδεξιότητες στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος απαντά στο ερώτημα.

Αφορμή, όπως γράφει, ερώτηση ξένου δημοσιογράφου που αρχικά προσπάθησε να αποφύγει.

Διαβάστε τι γράφει στο Facebook:

Ξένος δημοσιογράφος που γράφει σε δυο μεγάλα ειδησεογραφικά όργανα του εξωτερικού και είναι πολύ εξοικειωμένος με την ελληνική πραγματικότητα με ρώτησε σήμερα, σε φιλική συζήτηση, πόσο χρόνο δίνω στη σημερινή κυβέρνηση. Σκέφθηκα λίγο. Εχει για την ώρα ανετη πλειοψηφία στη Βουλή, απάντησα προσπαθώντας να υπεκφύγω. Ναι αλλά κι ο Παπανδρέου είχε, μου ανταπάντησε. Ήταν άλλες οι συνθήκες, είπα για να γλιστρήσω. Ναι άλλα αν έχεις υπουργούς σαν τον ταδε ταδε και ταδε ( μου είπε παραθέτοντας τρία ονόματα) πόσο θα αντέξεις; επέμεινε. Ίσως δυο χρόνια απάντησα. Αισιόδοξο σε βλέπω, μου είπε ο συνομιλητής μου. Και να φαντασθείτε: Δεν ήταν ακόμη πλήρως ενημερωμένος για το μεγάλο μπλέξιμο με τα ποδοσφαιρικά.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2599511463660203

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter