Ο Αντώναρος βγάζει στη φόρα τις «ανακρίβειες» της ΝΔ για το debate: «Μη μας λένε από την Πειραιώς ό,τι θέλουν»!

Ο Αντώναρος βγάζει στη φόρα τις «ανακρίβειες» της ΝΔ για το debate: «Μη μας λένε από την Πειραιώς ό,τι θέλουν»!

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης Τσίπρα-Μητσοτάκη, και την σταθερή άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να την αποδεχτεί. 

Στην τελευταία του ανάρτηση στην προσωπική σελίδα facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε:

«Και για να διορθώνουμε τις …ανακρίβειες.

Δεν είναι σωστό αυτό που ισχυρίζεται (ανεπίσημα μεν αλλά με διαρροές στους δημοσιογράφους) οτι δήθεν δεν συνηθίζεται ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών στις ευρωεκλογές.

Το 2009 — όταν ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος — είχα εγώ από την πλευρά της κυβέρνησης την ευθύνη της διοργάνωσης και των σχετικών διακομματικών συνεννοήσεων: Το ντιμπέιτ πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου. Ας μη μας λένε λοιπόν από την Πειραιώς ο,τι θέλουν.»

Να θυμίσουμε ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, απέστειλε επιστολή πριν δύο ημέρες προς την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, με την οποία επανέλαβε την πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, ενόψει των ευρωεκλογών.

Η ΝΔ δια της κ. Ζαχαράκη απάντησε ότι η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής του κ. Μητσοτάκη κατά του κ. Πολάκη προσδίδει στη συζήτηση χαρακτήρα debate…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter