Ο Αντώναρος επικροτεί όσα είπε ο Μεϊμαράκης για Άδωνη και Βορίδη

Ο Αντώναρος επικροτεί όσα είπε ο Μεϊμαράκης για Άδωνη και Βορίδη

Ποστάροντας τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην οποία δήλωσε απερίφραστα ότι «η ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στη ΝΔ», ο Ευάγγελος Αντώναρος υπογραμμίζει τη κοινή πεποίθησή του με την θέση που θα έπρεπε να είχαν εκτός του κόμματος πρόσωπα γνωστά για τις ακροδεξιές και ξενοφοβικές απόψεις τους, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης ή ο Μάκης Βορίδης

Στην επίμαχη συνέντευξή του στο news24/7, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, εξέφρασε τη δική του πρόταση και πολιτική για το εσωτερικό της ΝΔ, διευκρινίζονται ότι δεν μετέχει στην ηγετική ομάδα. Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων που τον φιλοξενούσαν τόνισε:

«Δεν συμμετείχα στη διαμόρφωση του ευρω-ψηφοδελτίου, πειθαρχώ στις αποφάσεις της ηγεσίας, είναι καταγεγραμμένες οι πολιτικές θέσεις μου. Είμαι ένας διαφορετικός πόλος, ως προς τα πρόσωπα που αναφέρατε (σσ Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης). Δεν υπάρχουν πλέον οι διαχωριστικές γραμμές δεξιάς-κέντρου – αριστεράς όπως τις γνωρίσαμε, οι διαχωριστικές γραμμές είναι κοινωνικοπολιτικές και μπορώ να βρω πολίτες με ίδιες στη δεξιά, στην αριστερά και στο κέντρο.»

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter