Ο Αντώναρος, η ανακρίτρια και η... διδακτική σειρά του Netflix: Η ανάκριση δε γίνεται με «τσάι και κουλουράκια»

Μια σειρά του Netflix επικαλείται ο Ευάγγελος Αντώναρος προκειμένου να προβεί σε ένα επίκαιρο σχόλιο πάνω στην εξέταση του Φρουζή για το σκάνδαλο Novartis, όπου «παρουσιάζει πώς γίνονται οι ανακρίσεις σε τέσσερις χώρες».

Γράφει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ: 

«Θα πρότεινα σε όλους τους δημοσιογραφους ( αλλά και τους βουλευτές) που εξεγείρονται γιατι, λέει, μια ανακρίτρια "πιέζει" ένα μάρτυρα ( που σημειωτέον είναι και κατηγορούμενος να δούν μια εξαιρετική σειρά στο Νέτφλιξ. Λέγεται Criminal και παρουσιάζει πως γίνονται οι ανακρίσεις σε τέσσερις χώρες. Αγγλια, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία. Κατ αρχάς όλα καταγράφονται σε μαγνητόφωνο. Μετά οι ανακριτές εναλλάσσονται -- για να φέρνουν σε δυσκολη θέση το πρόσωπο που ανακρίνουν. Και η ανακριση μόνο με το γάντι δεν γίνεται. Και με πίεση. Και με φοβερα. . Και με έξυπνες τακτικές. Και με τη μεθοδο του καλού και του κακού ανακριτή. Και με δόλωματα φυσικά. Ετσι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι η ανάκριση πρέπει να γίνεται με τσαι και κουλουράκια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.