O Aντώναρος και οι «επιπολαιότητες» της κυβέρνησης Σαμαρά

O Aντώναρος και οι «επιπολαιότητες» της κυβέρνησης Σαμαρά

Την άποψή του για τις εκλογικές διαδικασίες εκφράζει ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, με ανάρτησή του στο facebook.

Ο ίδιος δεν διστάζει να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ τάσσεται υπέρ της πλήρους αποδέσμευσης των Ευρωεκλογών από τις Εθνικές εκλογές.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ήμουν διαχρονικά υπέρ της διεξαγωγής των ευρωεκλογών σε πλήρη αποδέσμευση από τις εθνικές εκλογές. Όπως επίσης ήμουν αντίθετος με τη καθιέρωση της εκλογής των ευρωβουλευτών με σταυρό και μάλιστα με καθιέρωση ολόκληρης της χώρας σε μία ενιαία εκλογική περιφέρεια — όπως αυτή καθιερώθηκε με επιπολαιότητα από τη κυβέρνηση Σαμαρά.

Πιστεύω ότι ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να αλλάξει αυτή η αποτυχημένη στη πράξη διαδικασία. Πρέπει οι ευρωπαϊκές εκλογές να διεξάγονται με προκαθορισμένη λίστα υποψηφίων. Οι εκλογείς θα πρέπει να επικεντρωθούν στην επιλογή κομμάτων ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ και όχι να κρίνουν ποιός έχει πιο φανταχτερό όνομα η καλύτερο χτένισμα…»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2320106034934082

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter