Ο Αντώναρος «καρφώνει» τον Μητσοτάκη για τον όρο που έθεσαν οι Ευρωπαίοι για να έρθουν στον Έβρο

Ο Αντώναρος «καρφώνει» τον Μητσοτάκη για τον όρο που έθεσαν οι Ευρωπαίοι για να έρθουν στον Έβρο

Ο Κυριακός Μητσοτάκης προσπάθησε με φίεστες να κρύψει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το προσφυγικό ζήτημα, φέρνοντας στην Ελλάδα τους Ευρωπαίους για να τους δείξει το εύρος του προβλήματος στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Ωστόσο, με ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος ανάβει «φωτιές» αποκαλύπτοντας τι κρύβεται πίσω από αυτή τη φιέστα και με τι αντάλλαγμα ήρθαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, οι Ευρωπαίοι δεν ταξίδεψαν έτσι απλά στην Ελλάδα για να δουν το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο βασικός όρος τον οποίο και δέχτηκε φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν να μην ζητήσει τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής διότι η πλειοψηφία των χωρών-μελών είναι αντίθετη.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε:

«Κυβερνηση που δουλευει τον κόσμο! Το παρασκήνιο απο πολύ υψηλή πηγή στις Βρυξελλες: Είπαμε στον Μητσοτακη να μη ζητήσει έκτακτη συγκληση Συνόδου Κορυφής και να μη ζητήσει μετεγκατασταση προσφύγων απο την Ελλάδα γιατι η πλειοψηφία των χωρών-μελών είναι αντίθετη. Κι αυτός φυσικά συναίνεσε.

Δικό μου σχόλιο: Αν τολμά η κυβέρνηση κι ο κυβερν εκπρίσωπος να βγούν και να το διαψεύσουν!»

Λίγο αργότερα ο Ευάγγελος Αντώναρος συνέχισε με ένα ακόμα σχόλιο:

«Ακόμη να διαγράψουν την πληροφορία ΜΟΥ ότι ο Μητσοτάκης συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις πολλών χωρών ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ. Ηταν ο όρος που του θέσανε οι χθεσινοί επισκέπτες για να ερθουν.

Περιμένω ακόμη να βρεθεί κάποιος να με διαψεύσει. Αντε παληκάρια.»

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το χατίρι των Ευρωπαίων και εκείνοι ως αντάλλαγμα ήρθαν, είδαν και έφυγαν αφήνοντας τον επί της ουσίας με άδεια χέρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter