Ο Αντώναρος «κρεμάει στα μανταλάκια» Πέτσα και Μητσοτάκη

Ο Αντώναρος «κρεμάει στα μανταλάκια» Πέτσα και Μητσοτάκη

Την πλήρη αντίθεσή του στην προσπάθεια διχασμού της Κοινής Γνώμης που επιχειρεί η κυβέρνηση με αφορμή την κρίση με την Τουρκία και το προσφυγικό όπου κατηγορεί -μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα- τον ΣΥΡΙΖΑ ως «Δούρειο Ίππο« του Ερντογάν, εκφράζει με δύο αναρτήσεις του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Δεύτερη μέρα που δεν ντρέπεται ο αξιολύπητος κυβερνητικός εκπρόσωπος που αμφισβήτησε τον πατριωτισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει σε δεύτερη ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος. Παράλληλα προσθέτει πως πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο στα 46 χρόνια της δημοκρατικής μεταπολίτευσης.  

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Δεύτερη μέρα για την οποία ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ο αξιολύπητος κυβερνητικός εκπρόσωπος που αμφισβήτησε τον πατριωτισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φαινόμενο μοναδικό στα 46 χρόνια δημοκρατικής μεταπολίτευσης. Αλλά πως να ντρέπεται όταν τον στηρίζει– με τη βροντερή σιωπή του — ο Κυριάκος Μητσοτάκης του οποίου προφανώς τις απόψεις εκφράζει αυθεντικά ως εκπρόσωπος;»

Ενώ χθες ο κύριος Αντώναρος σημείωνε:

«Ο κύριος που έχει αναλάβει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου ντροπιάζει τον χώρο της Νεας Δημοκρατίας. Κανείς απ όσους άσκησαν αυτά τα καθήκοντα στο παρελθόν, είτε από τη Νεα Δημοκρατία είτε από το ΠΑΣΟΚ, δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του εκάστοτε κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο κι αν διαφωνούσε με τους πολιτικούς χειρισμούς του. Τα όσα είπε περί Δούρειου Ίππου απλά χαρακτηρίζουν τη δικιά του διεστραμμένη σκέψη.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2634037350207614

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2633563020255047

Ο κύριος που έχει αναλάβει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου ντροπιάζει τον χώρο της Νεας Δημοκρατίας. Κανείς απ…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Sonntag, 8. März 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter