Ο Αντώναρος μας θυμίζει την προειδοποίηση του Ανδρέα Παπανδρέου για τη «διχοτόμηση του Αιγαίου» (Video)

«Η τοποθέτηση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1987 είναι σταθμός και θα πρέπει να είναι μπούσουλας για την τοποθέτηση οιουδήποτε Έλληνα πρωθυπουργού», σημειώνει στην ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Παράλληλα μας παραθέτει όλη την ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου στο τότε υπουργικό συμβούλιο προσθέτοντας την φράση του, με την ευκαιρία τις τότε σχεδιαζόμενες έρευνες του Σισμίκ ότι «είναι ΤΟ ΒΗΜΑ για την ουσιαστική διχοτόμηση του Αιγαίου».

«Αυτό επιχειρείται ξανά τώρα», σημειώνει ο κ. Αντώναρος.

Δείτε την ανάρτησή του και το ιστορικό βίντεο: 

Η ιστορία — δυστυχώς — επαναλαμβάνεται και κλιμακώνεται.

Η τοποθετηση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1987 είναι σταθμός και θα πρέπει να είναι μπούσουλας για την τοποθέτηση οιουδήποτε Ελληνα πρωθυπουργού.

Λέει σε κάποιο σημείο χαρακτηρίζοντας τις σχεδιάζομενες έρευνες από το τουρκικό σκάφος Σισμίκ:

"Εΐναι ΤΟ ΒΗΜΑ για την ουσιαστική διχοτόμηση του Αιγαίου".

Αυτό επιχειρείται ξανά τώρα.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Δεν πρέπει να καθίσουμε με τέτοια ζητούμενα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η ιστορία — δυστυχώς — επαναλαμβάνεται και κλιμακώνεται. Η τοποθετηση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1987 είναι σταθμός και...

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 21. Juli 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.