Ο Αντώναρος μετράει την αστοχία των δημοσκόπων εν μέσω Ευρωεκλογών

Ο Αντώναρος μετράει την αστοχία των δημοσκόπων εν μέσω Ευρωεκλογών

Τις μεγάλες αστοχίες των δημοσκόπων τονίζει σε νέα του ανάρτηση στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Αφορμή τα χθεσινά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Ολλανδία όπου οι δημοσκόποι έπεσαν εντελώς έξω καθώς βγήκε πρώτο το Εργατικό Κόμμα.

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Πρώτη μέρα ευρωεκλογών χθες.

Πρώτη — μεγάλη — αστοχία των δημοσκόπων στην Ολλανδία.

Είχαν προβλέψει πρωτιά για το νέο ακροδεξιό κόμμα. Έπεσαν δραματικά έξω. Ο εν λόγω σχηματισμός βγήκε τρίτος ασθμαίνοντας.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2384780551799963

Με προγενέστερη ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος έδινε διευκρινίσεις όσον αφορά τη διαφορά 1,2 μονάδων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Σημειώνει μάλιστα με νόημα: «Εκτιμώ προσωπικά ότι η διαφορά βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεταξύ 3 και 4% αν και εξακολουθώ να θεωρώ ότι υπάρχουν τεράστιες πληθυσμιακές ομάδες που δεν συνυπολογίζονται από τους δημοσκόπους — για τεχνικούς λόγους κυρίως

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Επειδή λοιπόν διάφοροι καλοθελητές, ηλίθιοι και παραπληροφορητές λένε ότι “ο Αντώναρος πιστεύει ότι η διαφορά θα είναι στο 1,2%” η/και ότι “ο Αντώναρος είπε πως η ΝΔ έχει δημοσκόπηση που δείχνει ισχνό προβάδισμα 1,2%” διευκρινίζω ότι εγώ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

1. Έκανα ανάρτηση στις 21 Μαΐου που έλεγε επί λέξει “δημοσκόπηση που βρίσκεται σε χέρια νεοδημοκρατών ( ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ) δείχνει ισχνό προβάδισμα του 1,2%”. Δεν έκανα αξιολόγηση. Αυτο θα το κάνω το βράδυ των εκλογών.

2. Πουθενά ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι πιστεύω πως η διαφορά είναι εκεί. Πληροφορίες αναπαράγω — ακόμη κι αν δεν αρέσουν σε κάποιους. Όπως έκανα αναπαραγωγή της χθεσινής μέτρησης της Κάπα Ρησέρτς.

3. Εκτιμώ προσωπικά ότι η διαφορά βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεταξύ 3 και 4% αν και εξακολουθώ να θεωρώ ότι υπάρχουν τεράστιες πληθυσμιακές ομάδες που δεν συνυπολογίζονται από τους δημοσκόπους — για τεχνικούς λόγους κυρίως.

4. Για μένα θα είναι έκπληξη οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα στη ΝΔ κάτω από 2% η πάνω από 5%.

Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί αντίθετα με τους περισσότερους μ αρέσει να λέω τις θέσεις και τις απόψεις μου με κρυστάλλινο τρόπο.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2384748825136469

Επειδη λοιπόν διαφοροι καλοθελητές, ηλίθιοι και παραπληροφορητες λένε ότι "ο Αντώναρος πιστεύει ότι η διαφορα θα είναι…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Freitag, 24. Mai 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter