Ο Αντώναρος, οι «νάνοι της δημοσιογραφίας» και το «μεγάλο μπάχαλο» με το εμβόλιο

Ο Αντώναρος, οι «νάνοι της δημοσιογραφίας» και το «μεγάλο μπάχαλο» με το εμβόλιο

Ολομέτωπη επίθεση σε μερίδα των ΜΜΕ που το προηγούμενο διάστημα αναπαρήγαγαν αφιλτράριστους τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη για 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου ανά μήνα, πραγματοποιεί ο Ευάγγελος Αντώναρος καθώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική, όπως ανέδειξε ήδη το documentonews.gr.

Είναι σαφές πλέον πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριζε την πολιτική της διάσωση στο εμβόλιο κατά του φονικού κορονοϊού. Ωστόσο, οι σημαντικές ποσότητες εμβολίου αναμένονταν τους αμέσως επόμενους μήνες, όπως είχε αποκαλύψει από τον Νοέμβριο το Documento, και όχι άμεσα, όπως άφηναν τεχνηέντως να εννοηθεί για αρκετό καιρό οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Δείτε επίσης: Μακρύς ακόμη ο δρόμος για μαζικούς εμβολιασμούς

«Οι νάνοι της δημοσιογραφίας κάνουν γαργάρα αυτά που μόλις πριν καμμια δεκαριά μέρες έκαναν παντιέρα ως διαβεβαιώσεις του Μητσοτάκη: Ότι θα εμβολιάζονται 2 εκατ. Έλληνες το μήνα.Ε τι να πουν τώρα που έγινε γνωστό ότι μέχρι και τον Μάρτιο θα μας έρθουν μόλις 1,2 εκατ. δόσεις;» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Δείτε επίσης: Τελικά πόσα εμβόλια θα πάρει η Ελλάδα από την Ε.Ε. έως το τέλος του έτους;

Και συνεχίζει σε νέο «τιτίβισμα»: «Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν εμβολιασθεί μεχρι τότε 600.000 Έλληνες (δύο δόσεις ο καθένας). Δηλαδή ούτε ένας στους 17. Για να ξέρουμε για τι μιλάμε.Και φυσικά ούτε κιχ δεν βγάζουν για να εξηγήσουν γιατί δεν φροντίζουν να αγοράσουν κι αλλες δόσεις όπως γίνεται παντού στην Ευρώπη».

«Και για να ανακεφαλαιώσω: Το “μεγάλο στοίχημα” — όπως είχε αποκαλέσει ο ανεπαρκής πρωθυπουργός τον εμβολιασμό — πάει να γίνει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ πριν καλά καλά αρχίσει. Η ορθότερα: Ένα ακόμη μεγάλο μπαχαλο.Απο τα πολλά που έχει στήσει αυτή η ανίκανη κυβέρνηση», καταλήγει με τρίτο tweet του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter