Ο Aντώναρος προτείνει σκληρότερα μέτρα για ταξίδια και ταξιδιώτες από και προς Ιταλία λόγω κορονοϊού

Ο Aντώναρος προτείνει σκληρότερα μέτρα για ταξίδια και ταξιδιώτες από και προς Ιταλία λόγω κορονοϊού

Με αφορμή την επιδείνωση της κατάστασης στην Ιταλία και την ουσιαστική απομόνωση στην οποία τίθεται από σήμερα η περιφέρεια Λομβαρδίας λόγω κορονοϊού, ο Ευάγγελος Αντώναρος προτείνει την υιοθέτηση σκληρότερων μέτρων σε σχέση με τα ταξίδια και τους ταξιδιώτες στη γειτονική χώρα. 

Ακολουθεί η ανάρτησή του στο facebook: 

«Δραματικη επιδείνωση της καταστασης και επιβολή σκληρών μέτρων προ ολίγου στην Ιταλία: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ όπου ζουν 10 εκατομμυρια περίπου άνθρωποι. Μεχρι τις 3 Απριλίου κλείνουν επίσης μουσεια, θεατρα, κινηματογραφοι, γυμναστηρια και απαγορευονται ακόμη και γάμοι η η τέλεση ανοικτών κηδειών. Στα εστιάτορια και τα καφενεία επιβάλλεται διαταξη καθισμάτων ώστε ο κάθε πελάτης νά έχει απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου απο τον άλλο. Επίσης άνακαλούνται στην ενεργό υπηρεσία 20.000 συνταξιούχοι γιατροί και νοσηλευτές.

Ερώτηση: Η Ελλάδα γιατι δεν απαγορεύει τις πτήσεις από και προς την Ιταλία; Τι ελεγχοι γίνονται σε ΟΛΟΥΣ τους ταξιδιώτες από Ιταλία; Σε πολλές χώρες τους απαγορεύουν την είσοδο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter