Ο Αντώναρος στηλιτεύει τις «ανόητες δηλώσεις πολιτικά άμπαλων υφυπουργών»

Ο Αντώναρος στηλιτεύει τις «ανόητες δηλώσεις πολιτικά άμπαλων υφυπουργών»

Με πέντε σημεία παρεμβαίνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο αλλά και στα ελληνικά νησιά, με χιλιάδες πρόσφυγες να επιχειρούν να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια. 

Μεταξύ άλλων, σημειώνει εμφατικά: «Ας σταματήσουν οι ανόητες ( το λιγότερο λέω!) δηλώσεις ανευθυνο-υπεύθυνων και πολιτικά άμπαλων υφυπουργών για τους πόσους αποτρέψαμε να μπουν και πόσους πραγματικά μπήκαν».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αντώναρου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«1. Προσοχή στις υστερόβουλες περίεργες “ειδήσεις” που κάποιοι — εδώ και στο εξωτερικό ( ναι μη σας εκπλήσσει και δεν εννοώ μόνο την Τουρκία) — παράγουν και πλασάρουν. Μη τις αναπαραγετε!

2. Επικεντρωνόμαστε τις τελευταίες 72 ώρες στο τι γίνεται στον Εβρο — και καλά κάνουμε. Ας μη ξεχνάμε όμως τα ακριτικά νησια που “βουλιάζουν”. Εκεί έγινε τις τελευταίες 24 ώρες πραγματική απόβαση που απέδειξε που είναι το μαλακό υπογάστριο του προβλήματος. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό.

3. Ας σταματήσουν οι ανόητες ( το λιγότερο λέω!) δηλώσεις ανευθυνο-υπεύθυνων και πολιτικά άμπαλων υφυπουργών για τους πόσους αποτρεψαμε να μπούν και πόσους πραγματικά μπήκαν. Αυτό νε ακρίβεια ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξέρει. Δεν σφυρηλατείται έτσι το εθνικό φρόνημα.

4. Επανέρχομαι σε κάτι που είπα χθες: Εχουμε παραμελήσει κι εξακολουθούμε να παραμελούμε τη κοινή γνώμη — όχι τις ξενες κυβερνήσεις. Ειναι εγκληματική παράλειψη. Κι όσο περνάει ο χρόνος και στιβάζονται άνθρωποι στη νεκρή ζωνή τόσο η διεθνής κοινή γνώμη θα στρέφεται εναντίον μας. Κι οι ξενες κυβερνήσεις θα ειναι υπό την πίεση της. Καλά δεν υπάρχει κάποιος στη κυβέρνηση να το καταλάβει αυτό;

5. ΕΙναι απαραίτητο να γίνει ορατή προς τα έξω η εθνική στάση στο θέμα. α. Με την αποφυγή μικροκομματικών επιθέσεων ενθεν κι ένθεν. β. Με τη συγκληση σύσκεψης σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο υπο τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας (για τον οποίο δεν ξέρω κατά πόσον ενημερώνεται όπως επιβάλλεται απο την κυβέρνηση). γ. Με τη άμεση μετάβαση του ίδιου του πρωθυπουργού ΚΑΙ στα νησιά ΚΑΙ την παραμεθόριο. Η σημειολογία στην πολιτική ( προσοχή: μη την μπερδευετε με την επικοινωνία) είναι εξ ίσου σημαντική με την ουσία μερικές φορές.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter