Ο Αντώναρος στηρίζει Λιάτσο για Άδωνη: «Ελπίζω ο Μητσοτάκης να καταλάβει τι φίδι κολοβό έχει στο κόρφο του»

Ο Αντώναρος στηρίζει Λιάτσο για Άδωνη: «Ελπίζω ο Μητσοτάκης να καταλάβει τι φίδι κολοβό έχει στο κόρφο του»

Την τοποθέτηση του Αιμίλιου Λιάτσου, ο οποίος καταγγέλλει τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι παίρνει τηλέφωνο σε ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή του, σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή, αφού στην αρχή δηλώνει την στήριξή του στο δημοσιογράφο του Kontra, εξαπολύει επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «ο γνωστός ακροδεξιός δοτός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος μέσα σε παράκρουση ευτυχίας και παντοδυναμίας που του εκχώρησαν άμυαλα κάποιοι νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και πέρα από τα όρια της Νέας Δημοκρατίας…».

Παράλληλα, ο κ. Αντώναρος εκφράζει την ελπίδα «ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καταλάβει κάποια στιγμή τι φίδι κολοβό έχει στο κόρφό του».

Δείτε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Θα το πω ξεκάθαρα: Είμαι πολύ περήφανος κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να μετέχω στη καθημερινή μεταμεσόνυκτια εκπομπή που κάνει στο ΚΟΝΤΡΑ ο Αιμίλιος Λιάτσος. Οι λόγοι σαφεις: Ο παρουσιαστής, φίλος και συνάδελφος απο τα παλιά, διευθύνει με άρτιο, θα έλεγα μαεστρικό τρόπο τη συνήθως πολυπρόσωπη συζήτηση. Η θεματολογία είναι επικαιρη και πλατεία και έχω το δικαίωμα να τοποθετηθώ όπως εγώ κρίνω — κανείς δεν μου έκανε υποδείξεις η εκ των υστέρων “παρατηρήσεις”. Η “διαδραστικότητα” με τους τηλεθεατές που ξενυχτούν για να την παρακολουθήσουν έντονη και καταγράψιμη — φθάνει να δει κανείς τα βουνα των παρεμβάσεων που φθάνουν συνέχεια στο στούντιο.

Κάποιοι — το ξέρω — δεν είναι ευτυχείς με αυτό το είδος συζήτησης. Το θεωρούν αναρχο — ίσως και πολυφωνικό. Προτιμούν να είναι μόνοι τους στα κανάλια και να εκφωνούν καλά προετοιμασμένους μονολόγους η να διαβαζουν απο σημειώματα που τους έχουν δώσει κομματικά επιτελεία και οι δυσμοιροι δεν έχουν κάν την ικανότητα να αποστηθίσουν κουτσά στραβά. Στη λεκτική αντιπαράθεση που συμβαινει συχνά ψελλίζουν τα γνωστά “δεν σας διέκοψα εγώ”, “αφηστε με να ολοκληρώσω” και άλλες παρόμοιες μπαρούφες χωρίς να αντιλαμβάνονται προφανώς ότι αποδεικνυουν την ανεπάρκεια τους να μετάσχουν σε μια ζωντανη συζήτηση κι επιμένουν σε μακρόσυρτες χιλιοειπωμένες αγορεύσεις. Είναι σαν άκριβώς πολλούς βουλευτές που δεν μπορούν να αρθρώσουν μια λέξη χωρις να την διαβασουν απο προετοιμασμένο χειρόγραφο.

Τα γραφω αυτά με αφορμή το βίντεο που επισυνάπτω. Είναι απο την πρόσφατη εκπομπή του Αιμιλιου ο οποίος σπάνια εξανίσταται η θυμώνει. Μόλις το είδα τον πήρα τηλέφωνο να του δώσω τα συγχαρητηρια μου. Για δύο λόγους: Πρώτον, γιατι δεν κατάπιε τη προσβολή που επιχείρησε να του κάνει ο γνωστός ακροδεξιός δοτός αντιπρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας ο οποίος μέσα σε παράκρουση ευτυχίας και παντοδυναμίας που του εκχωρησαν άμυαλα κάποιοι νομίζει ότι μπορει να κάνει ό,τι θέλει και πέρα απο τα όρια της Νέας Δημοκρατίας όπου οι πάτρονες του και οι αβουλοι εκφραστές της σημερινής ηγεσίας του παραχώρησαν κυρίαρχο ρόλο. Δεύτερον, γιατί ανέδειξε με όσα είπε και οσα έδειξε πόσο αδίστακτο είναι το εν λογω πολιτικό πρόσωπο που τώρα προσπαθει με το γνωστό χαμερπές ύφος του να γλείψει εκεί όπου πολύ πρόσφστα έφτυνε. Ο κύριος αυτος δεν ανήκει φυσικά ούτε κατά διάνοια στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Με σχέδιο κάποιων βρέθηκε εκει για να εξυπηρετήσει τις (μακρο)χρονιες επιδιωξεις τους. Είναι μονιμα στρατοπεδευμένος εκεί άπό όπου περορχεται — την αντιφιλελευθερη φασιστοειδη, φιλοχουντικ,ή μισαλλοδοξη και ρατσιστική ακρα δεξιά, την οποία άλλωστε ο ίδιος στο παρελθόν δεν δίσταζε να αγιοποιεί, έμμεσα η άμεσα. Η πρόσφατη συμπεριφορά του όμως αποδεικνυει και τι εχει σκοπο να κάνει στην απευκταία περίπτωση που βρεθεί σε θέση ευθύνης: Να επιβάλει δηλαδή αναντίρρητα και χωρίς διάλογο την αποψη του, να αποκλείει όσους διαφωνουν μαζί του απο τον δημόσιο διάλογο, να εκφωνεί ατέλειωτους μονολόγους. Η δε γλώσσα που χρησιμοποιει δειχνει ότι έχει κάνει κτημα του το πιστευω του Γιόζεφ Γκαίμπελς: “Με τη κατάλληλη χρηση της γλωσσας μπορεις να καθυποταξεις ένα λαό αποτελεσματικοτερα παρά με τα οπλα.” Ελπίζω ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καταλάβει κάποια στιγμή τι φίδι κολοβό έχει στο κόρφό του. Αν και πολύ αμφιβάλλω αν μπορει να κάνει κάτι με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι του αντιπροέδρου αλλα και οσων των προστατεύουν στο σκοτεινό κομματικό παρασκήνιο».

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2318074355137250

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter