Ο Αντώναρος «τα χώνει» στις εισπρακτικές, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Ο Αντώναρος «τα χώνει» στις εισπρακτικές, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Μια προσωπική ιστορία μας αφηγείται με χιούμορ σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας έχουμε προσωπικές εμπειρίες από την εμμονή τους, αλλά στην περίπτωση του Ευάγγελου Αντώναρου δεν είναι ακριβώς έτσι.

Προτιμότερο να τον διαβάσετε:

«Εδώ και έξη χρόνια ο Παναγιώτης Π. έχει γίνει ο βραχνάς μου. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν είναι νέος η γέρος. Αν ζει στην Αθήνα η στην Ορεστιάδα. Αν είναι πλούσιος η φτωχός.

Ένα πράγμα όμως το ξέρω καλά. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω. Χρωστάει λεφτά. Κάπου. Πολλά η λίγα. Πάλι δεν ξέρω.

Και γι αυτόν κάποιοι ψάχνουν να τον βρουν. Με μανία.

Κι εμένα τι με νοιάζει θα μου πείτε. Σωστά. Λοιπόν: Έχω την ατυχία από το 2013 να έχω στη δική μου κατοχή έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου με κανονικό συμβόλαιο. Και σ αυτόν τον αριθμό τον οποίο ο Παναγιώτης (όπως έμαθα στο μεταξύ) είχε δώσει σε όσους χρωστούσε ως τηλέφωνο προσωπικής επικοινωνίας δέχομαι καταιγισμό τηλεφωνημάτων (και μηνυμάτων).

Οι “δράστες” είναι γνωστοί. Οι λεγόμενες εισπρακτικές εταιρίες. Αυτοαποκαλούνται κατ΄ευφημισμόν “εταιρίες ελέγχου” — όπου κάποιοι νέοι και — συνήθως — άτσαλοι στη συμπεριφορά υπάλληλοι παίρνουν σβάρνα τα τηλέφωνα προσπαθώντας να ανακαλύψουν τους μπαταχτσήδες.

Έχω πει σε όλους ότι δεν λέγομαι και δεν λεγόμουνα ποτέ Παναγιώτης Π. Ούτε εγώ ούτε κανένας συγγενής μου ούτε καν εξάδελφος μου δεκάτου βαθμού. Κι ότι το τηλέφωνο αυτό το έχω εγώ, ο Ευάγγελος Αντώναρος του Αρχελάου και της Γεωργίας, από το 2013. Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.

Ανυποχώρητοι όμως οι κυνηγοί του (πιθανότατα) χαμένου χρήματος. Κάτι συμβαίνει και κατά διαστήματα παθαίνουν αμνησία με τον Παναγιώτη. Μετά τον ξαναθυμούνται. Δεν γίνεται. Κάποιον αλγόριθμο θα χρησιμοποιούν. Έτσι συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες ξανά. Για να μην τους υποψιασθείς σε καλούν από τηλέφωνα που φαίνονται κινητά αλλά δεν είναι. Τους λες εδώ και μέρες ότι σε αυτό το νούμερο δεν υπάρχει εδώ και χρόνια πια ο Π.Π.. Αλλά αυτοί (και αυτές) δεν πτοούνται από τέτοιες… ασήμαντες λεπτομέρειες.

Τις τελευταίες μέρες μου έπρηξαν το συκώτι με δεκάδες τηλεφωνήματα από μια εταιρία ονόματι Κύκλος (στα αγγλικά Cycle credit) αν και τους είπα ότι Π.Π. δεν υπάρχει.

Τους καταγγέλλω δημόσια. Αν υπάρξουν κι άλλα τηλεφωνήματα θα καταφύγω στη δικαιοσύνη. Αλλά, μεταξύ μας, δε νομίζω να τους πολυνοιάζει.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2412551145689570

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter