Ο Αντώναρος «την πέφτει» στον Μητσοτάκη και του θυμίζει τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Ο Αντώναρος «την πέφτει» στον Μητσοτάκη και του θυμίζει τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Σε νέα επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, υπενθυμίζοντάς του ότι έχει εγκαταλείψει τις αρχές του κόμματος, όπως έχουν οριστεί από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ιδιαίτερα καυστικός του υπενθυμίζει πως η βασική αρχή που ορίστηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή είναι «η υποταγή των (μικρο)κομματικών συμφερόντων στο εθνικό συμφέρον».

Παράλληλα επισημαίνει τη διαφορετική στάση που κράτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι προχωρά στις επιθέσεις κατά του προέδρου της Δημοκρατίας με την ελπίδα πως θα τοποθετήσει κάποιον «του χεριού τους»

Όλη η ανάρτηση:

Αυτη είναι διαχρονικα η σταση ευθυνης της Νεας Δημοκρατιάς οπως ορίστηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλη κι εφαρμόστηκε διαχρονικα στη πραξη.

() Εμπρακτη στηριξη της εθνικης συνεννοήσης.

() Υποταγη των (μικρο)κομματικων σκοπιμοτητων στο εθνικό συμφέρον.

() Ευρωπαικός προσανατολισμός της χώραε με αποφυγή ανούσοων σντιπαρσθέσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να χαιδευονται τα αυτιά κομματικών ακροατηρίων.

() Διακριτές αποστάσεις από υπερδεξιουα και ακροδεξιούς σχηματισμούς.

Καμμία από αυτές τις ατχές δεν έχει τηρηθεί από τις δύο τελευταίες εκλεγμένες ηγεσίες της ΝΔ (Σαμαρας και Μητσοτάκης). Η απόσταση από την ιδρυτική διακηρυξη και τις αξίες μεγαλώνει καθημερινά με τη σημερινη τυχάρπαστη, νεοφιλελεύθερη, κοινωνικά ανάλγητη και αρχομανη ηγεσία.

Η στάση του Βαγγελη Μειμαράκη όπως επεσήμανε σήμερα ο Πιερ Μοσκοβισι ειναι παράδειγμα προς μίμηση. Χωρις τη δική του ενεργο συμβολή (μετά την όχι και τόσο αυτόβουλη αποχώρηση Σαμαρά) και τις καίριες παρεμβάσεις του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου το βραδυ του δημοψηφίσματος το 2015 η χώρα δεν θα ήταν σήμερα στην ευρωζώνη. Επειδή όλα αυτά δεν αρέσουν στην Πειραιώς, συνεχίζουν τις επιθεσεις στον ΠτΔ ελπίζοντας να μας φορτώσουν κάποιον του χεριού τους. Αμ δεν.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2163462213931799

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter