Ο Αντώναρος «ξεμπροστιάζει» την κυβέρνηση: Τα νησιά έχουν λίγο πληθυσμό, άρα λίγα ψηφουλάκια

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει με το «έτσι θέλω» τις αποφάσεις της για το προσφυγικό στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Και αφού σημειώνει πως τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας και οι όροι αντιβαίνουν στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σημειώνει πως για την κυβέρνηση τα ακριτικά νησιά, οι κάτοικοι και ο τουρισμός έχουν λίγο πληθυσμό και άρα λίγους ψήφους...

Πέραν αυτών κατηγορεί την κυβέρνηση πως από την αρχή τα έκαναν μπάχαλο, δεν είχαν ιδέα για το προσφυγικό και έταζαν λαγούς με πετραχήλια για να μην στεναχωρήσουν την εκλογική τους πελατεία. 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Τα έκαναν από την αρχή μπάχαλο γιατί 1. Δεν είχαν ιδέα για το θέμα και 2. Δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν την εκλογική τους πελατεία που της έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

Τώρα το αποτελείωσαν ( τρόπος του λέγειν δηλαδή) το θέμα αποφασίζοντας με ΠΝΠ ( η οποία πρέπει να εγκριθεί από τη Βουλή εκ των υστέρων) την επίταξη για οργάνωση κλειστών κέντρων φιλοξενίας των οποίων οι όροι ( όπως τους ανακοίνωσε ο αρμόδιος -;;;;-- υπουργός) σαφώς αντιβαίνουν στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Και τι λένε στον τοπικό πληθυσμό στα νησιά χωρίς να το ομολογούν; Τους μετανάστες -πρόσφυγες θα τους κρατήσετε εσείς εκεί γιατί σε καμιά άλλη περιοχή της Ελλάδας δεν τους θέλουν. Σε απλά ελληνικά: Ας πάνε στο διάβολο τα ακριτικά νησιά, οι κάτοικοι τους και το τουρισμός -- έχουν λίγο πληθυσμό, άρα λίγα ψηφουλάκια. Και μας νοιαζουν λιγότερο από τον κόσμο στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Αυτά για την ώρα.

Και ας μην εκπλαγεί κανένας αν σε λίγο με άλλη ΠΝΠ επιστρατεύσουν και τον τοπικό πληθυσμό για να μετάσχει υποχρεωτικά στο χτίσιμο των δομών -- όπως κατ ευφημισμόν αποκαλούν τα στρατόπεδα που σχεδιάζουν.»

Τα έκαναν απο την αρχή μπάχαλο γιατί 1. Δεν είχαν ιδέα για το θέμα και 2. Δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν την εκλογική τους...

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 11. Februar 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.