O Άρης ελπίζει στα …χαρτιά

O Άρης ελπίζει στα …χαρτιά

Αισιοδοξία για την ετυμηγορία της διοργανώτριας αρχής επικρατεί στον Άρη, μετά την ένσταση που κατατέθηκε για το αποτέλεσμα του αγώνα του Basketball Champions League με την τουρκική Μπάνβιτ.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 96-95, με καλάθι που πέτυχε ο Λιθουανός Ορέλικ στο φινάλε της παράτασης. Ωστόσο, το βίντεο φαίνεται να αποδεικνύει ότι η τελευταία επίθεση της Μπανβιτ κράτησε περισσότερο από τα 24’’ που επιτρέπει ο κανονισμός, αφού το καλάθι του Ντραγκίτσεβιτς με το οποίο ο Άρης πήρε προβάδισμα (94-95) σημειώθηκε στα 26.6.

Στον Άρη ελπίζουν ότι ο αθλητικος δικαστής της FIBA Europe θα διατάξει την επανάληψη των τελευταίων 2 δευτερολέπτων με επαναφορά της μπάλας από τον Άρη ή, στη χειρότερη περίπτωση, των τελευταίων 26’’ με κατοχή στη Μπάνβιτ.

Οι Θεσσαλονικείς διατύπωσαν φριχτά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, πέρα από το πιθανό λάθος της γραμματείας στο φινάλε της παράτασης. «Δεν πρόκειται πάντως να κρυφτώ. Από ένα σημείο και μετά, είναι ανικανότητα να μη μπορείς να διαχειριστείς μία φάση 1 δευτερόλεπτου, αφού το ίδιο πάθαμε και στο τέλος της κανονικής διάρκειας», ομολόγησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Ορέλικ οδήγησε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο με καλάθι της τελευταίας στιγμής (80-80), πριν εκτελέσει τον Άρη στην παράταση. Οι Ντραγκίτσεβιτς (20π), Κάμινγκς (19π), Τζένκινς (18π) ήταν οι κορυφαίοι σκόρερς των ηττημένων. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter