Ο Άρης νίκησε με ανατροπή (3-1) τη Λαμία (Photos)

Ο Άρης νίκησε με ανατροπή (3-1) τη Λαμία (Photos)

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος o Αρης νίκησε τη Λαμία με ανατροπή (3-1). Οι κιτρινόμαυροι έχαναν στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο πάτησαν γκάζι και άλλαξαν τα δεδομένα του με πρωταγωνιστές τους Λόπεθ και Μπερτόγλιο που πέρασαν ως αλλαγές.

Το πρώτο μέρος ανήκει στη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία δημιούργησε τις προϋποθέσεις να σκοράρει και τελικά έφτασε στο γκολ από τα 11 βήματα. Ο Βιγιάλμπα βρέθησε σε θέση βολής δύο φορές (2’ και 7’), αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Βασιλόγιαννης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 13’ και ο Ρόμανιτς στο 35’. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αρη ήταν στο 36’ με τον Μαντσίνι. Στο επόμενο λεπτό η Λαμία κέρδισε πέναλτι όταν ο Κουέστα ανέτρεψε τον Βασιλόγιαννη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ρόμανιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος (38’).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 72’ με κεφαλιά του Λόπεθ, ενώ στο 76’ τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργόλιο από τον Βιγιάλμπα. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88’ με τον Μπερτόγλιο.

Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάκιτς, Λούκας Σάσα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης (Άρης), Σαραμαντάς, Βιαγιάλμπα (Λαμία).




ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (54’ Λόπεθ), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (54’ Μπαγκαλιάνης), Λούκας Σάσα, Γκάμα, Φετφατζίδης (90’ Μάνος), Μαντσίνι (71’ Μπερτόγλιο).

ΛΑΜΙΑ (Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο (91’ Νικολόπουλος), Βύντρα, Νιάσε (79’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Βασιλογιάννης (81’ Μπιανκόνι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter