Ο Άρης Πορτοσάλτε αισθάνεται ως Εβραίος στη ναζιστική Γερμανία… (Video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε αισθάνεται ως Εβραίος στη ναζιστική Γερμανία… (Video)

Ανιστόρητος, φαιδρός και αμετροεπής εμφανίστηκε σήμερα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε και παράλληλα προσβλητικός, ιδιαίτερα στα θύματα του ναζισμού αλλά και στην ίδια τη Δημοκρατία.

Ομολογουμένως ο κατήφορός του είχε και πιο κάτω, αφού αυτή τα φορά ξεπέρασε το μηδέν με αφορμή ένα απειλητικό σύνθημα που γράφτηκε στον τοίχο της πολυκατοικίας του.

Δίνοντας συνέχεια παρομοίασε τον εαυτό του ως Εβραίο διωκόμενο στη ναζιστική Γερμανία…

Όπως είπε, χωρίς προφανώς να αντιλαμβάνεται τη φαιδρότητα: νιώθει «σαν τους Εβραίους της γειτονιάς στη Γερμανία με τον Χίτλερ και τους ναζί».

Ναι, οι αθλιότητες που έζησαν οι Εβραίοι, οι Ρομά, οι αριστεροί, οι ομοφυλόφιλοι και τόσοι άλλοι με τις διώξεις και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη ναζιστική Γερμανία παρομοιάστηκαν από τον Άρη Πορτοσάλτε με το «προσωπικό» του δράμα που ζει από ένα σύνθημα στην πολυκατοικία του με μαρκαδόρο!

Αφού ευτέλισε την Ιστορία και τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, ο φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη που πουλούσε βιβλία του Πλεύρη αλλά και που καλούσε τον Κασσιδιάρη την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, θεωρεί πως η σημερινή κυβέρνηση είναι κυβέρνηση… ναζιστών!

Το τελευταίο, αν και φαιδρό, μπορεί να είναι ασήμαντο μπροστά στην ιεροσυλία μιας από τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter