O Άρης νίκησε για δεύτερη φορά την Γκόμελ και συνεχίζει στο Conference League

O Άρης νίκησε για δεύτερη φορά την Γκόμελ και συνεχίζει στο Conference League

Ο Άρης είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον 3o προκριματικό γύρο του Conference League από το πρώτο ματς, καθώς είχε επικρατήσει της Γκόμελ με το ευρύ 5-1. Ωστόσο, ήθελε τη νίκη και στη ρεβάνς που επίσης διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης», λόγω τιμωρίας των ομάδων της Λευκορωσίας από την UEFA. Ο στόχος επετεύχθη, αυτή τη φορά με σκορ 2-1.

Οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 9’ ο Γκρέι έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από πλεονεκτική θέση. Οι Λευκορώσοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Μπάχα να αστοχεί με κεφαλιά. Στο 28’ ο Καμάτσο βρέθηκε αμαρκάριστος, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το 0-1 έγινε στο 45’. Ο Μαντσίνι έβγαλε ασίστ στον Γκρέι, ο οποίος έκανε υπέροχο κοντρόλ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης πίεζε για το 2-0 και στο 61’ είχε δοκάρι με τον Μαντσίνι, ενώ στο 67’ ο Καμάτσο βρέθηκε απέναντι από τον Κόβαλεφ, ο οποίος τον νίκησε.

Στο 75’ η Γκόμελ είχε δοκάρι με τον Σέντκο και στο 81’ κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Πίρσμαν ανέτρεψε τον Γκογκολασβίλι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την εκτέλεση των εσχάτων των ποινών και ισοφάρισε (1-1). Στις καθυστερήσεις, μετά από ασίστ του Ιτούρμπε, ο Γκρέι σκόραρε για δεύτερη φορά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (2-1). Ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντιόπ, Εμπακατά, Μαζικού, Ντουκουρέ, Πίρσμαν, Νταπό.

Γκόμελ: (Νεβίνσκι, 4-2-3-1): Κόβαλεφ, Κουχίνσκι, Αφί, Σοκόλ, Παντία, Μπάχα, Κοστρόφ (87’ Σοβπέλ), Σέντκο (88’ Γερμάκοβιτς), Ανούφριεφ (68’ Καζιούσκι), Αντεόλα (80’ Ποταπένκο), Μάκας (80’ Γκογκολασβίλι).

Άρης: (Μπούργος, 4-4-2): Κουέστα, Eμπακατά (46’ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (46’ Πίρσμαν), Καμάτσο (82’ Ιτούρμπε), Ντιόπ (23’ Νταμπό), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα (82’ Χατζηιωάννου), Γκρέι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter