O Αρης «τιμώρησε» τα λάθη του Παναθηναϊκού (2-0)

O Αρης «τιμώρησε» τα λάθη του Παναθηναϊκού (2-0)

Ο Αρης παίζοντας έξυπνα και πειθαρχημένα «τιμώρησε» τα μεγάλα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού κι έβαλε φρένο στην πορεία του προς τον τίτλο. Οι «κίτρινοι» νίκησαν 2-0 και σταμάτησαν έτσι το νικηφόρο σερί των «πράσινων» στο πρωτάθλημα στην 12η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο ματς κι έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ αλλά ο Κουέστα ήταν σε πολύ καλή βραδιά. Το ματς ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και τον Παναθηναϊκό να χάνει πρώτος τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στο 21’ που νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Κουέστα. Οι «κίτρινοι» απάντησαν στις ευκαιρίες στο 28’ όταν μετά από αβίαστο λάθος του Κώτσιρα, ο Παναγίδης σε θέση βολής εκτέλεσε αλλά ο Μπρινιόλι με έξοχη απόκρουση κράτησε το μηδέν. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απειλούσαν ήρθε στο 43’ ένα απίθανο λάθος του Μπρινιόλι που καθυστέρησε να διώξει τη μπάλα, δεν είδε που βρισκόταν ο Μορόν, ο οποίος έτρεξε, του έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0)…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή μπάλας αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει. Κάτι που τελικά εκμεταλλεύτηκε ο Αρης και στο 72’ ο Μενέντες πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μπρινιόλι κι έκανε το 2-0 σε μια φάση που ξεκίνησε από σοβαρό λάθος του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή. Ο Αρης έχασε στο φινάλε ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον παναθηναϊκό να απειλή μόνο στις καθυστερήσεις με τον Βαγιαννίδη.

Ο Πορτογάλος Κορέια έδειξε κίτρινες στους Παναγίδη, Μπράμπετς, Μενέντες, Αράο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (90+4′ Πάρντο), Βερστράτε, Ζουλ, Παναγίδης (64′ Μενέντεζ), Σουλεϊμάνοφ (90+3′ Κάρλσον), Μορόν (90+4′ Ζαμόρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (74′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι (90+’2 Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (74′ Σπόραρ), Βέρμπιτς (63′ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαντσίνι, Βέρμπιτς (63’ Τζούρισιτς), Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter