Ο «άστεγος» Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει τις διακοπές του

Ο «άστεγος» Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει τις διακοπές του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν για το Epsilon αφού μετά την αγορά του καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη, ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται να τον απομάκρυνε χωρίς εναλλακτικές λύσεις.

Ακόμα και οι πληροφορίες πως θα μπορούσε να παραμείνει έως τα τέλη του χρόνου δεν επιβεβαιώνονται.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν διάφορα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα – όλα αρνητικά – για τον παρουσιαστή αλλά και «παραφιλολογία» που τον θέλει να κλαίει και να οδύρεται αλλά και να απαιτεί.

Η ίδια «παραφιλολογία» θέλει τον πρώην ιδιοκτήτη, Φίλιππο Βρυώνη, να πάλεψε για να τον κρατήσει στην θέση του, καθώς πέραν των άλλων οι τηλεπωλήσεις του απέφεραν σημαντικά έσοδα στο κανάλι στη μηνιαία βάση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου που συχνά εμφανιζόταν ιδιαίτερα αγενής και αλαζονικός κατά την παρουσίαση της εκπομπής του, θεωρείται persona non grata από τον νέο ιδιοκτήτη του καναλιού.

Πάντως, πέραν της «παραφιλολογίας» εκτιμάται πως δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανέναν προγραμματισμό του καναλιού αφού –πέραν των άλλων- δεν θεωρείται πως είναι «συμπαθής» ή «δημοφιλής».

Ούτως ή άλλως θεωρείται πως το προφίλ του δεν έχει καμία σχέση με την επόμενη ημέρα που επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης για το κανάλι.

Ο ίδιος ωστόσο ο παρουσιαστής συνεχίζει τις διακοπές του στη Ρόδο και στη συνέχεια στην Κρήτη, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram

https://www.instagram.com/p/BXkmL6jlCRy/

https://www.instagram.com/p/BXujDAJl7ni/

#summermorning #goodmorning #smileholidays #discoveringchania #with #my #lovelycousin @vivipapoutsaki

A post shared by Menios Fourthiotis (@menios_fourthiotis) on

https://www.instagram.com/p/BXu8fazljHE/

#love #summer ❤️

A post shared by Menios Fourthiotis (@menios_fourthiotis) on

https://www.instagram.com/p/BXtbRwzlPCw/

#summer #night #summernights

A post shared by Menios Fourthiotis (@menios_fourthiotis) on

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter