Ο Αστέρας «άλωσε» το Ηράκλειο – Κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ και «βλέπει» πλέι οφ

Ο Αστέρας «άλωσε» το Ηράκλειο – Κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ και «βλέπει» πλέι οφ

Ο Αστέρας Τρίπολης εδραιώθηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 1-0, και κρατάει στα χέρια του την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους Αρκάδες, χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 15’ από τον 20χρονο Π. Τζίμα. Ο Φερνάντες σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βάτερμαν δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Τζίμας που παρακολουθούσε τη φάση σκόραρε από κοντά.

Μετά το 0-1 οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου δημιούργησαν πέντε κλασικές ευκαιρίες. Η σημαντικότερη φάση έγινε στο 36’ με τον Στάικο να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.

Η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ είχε κατοχή μπάλας, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Μοιραίος παίκτης του ήταν ο Τσιλιανίδης που ήταν άστοχος στο 76’ και το 86.

Ο Αριστ. Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βούρο, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαρσία.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Κοροβέσης (82’ Σολίς), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές (83’ Γρίβας), Μεγιάδο (74’ Ντε Γκούζμαν), Στάικος (53’ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής (84’ Αλβάρες), Καστανιος, Σουάρεθ, Μουνάφο (57’ Καπίγια), Μπέλοκ, Τίλικα (46’ Κρέσπι), Σίτο (77’ Χριστόπουλος), Τζίμας (57’ Ριέρα), Φερνάντες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter