Ο Αστέρας ανέδειξε τις αδυναμίες της ΑΕΚ (0-1) – Ρινγκ το ΟΑΚΑ με Τζαβέλλα και Μπαράλες

Ο Αστέρας ανέδειξε τις αδυναμίες της ΑΕΚ (0-1) – Ρινγκ το ΟΑΚΑ με Τζαβέλλα και Μπαράλες

Πολύ πιο έτοιμος ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών σήμερα (21/8) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-0 αλλά περισσότερο και από το ματς την παράσταση έκλεψαν δύο επεισόδια μεταξύ παικτών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια ρου αγώνα. Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Τζαβέλας – Μπαράλες στο πρώτο και Βράνιες – Τιλίκα στο δεύτερο.

Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Τζαβέλλας ήρθε στα χέρια με τον Μπαράλες. Στην πρώτη τους μονομαχία στο παιχνίδι, ο Τζαβέλλας κράτησε παρατεταμένα τον Μπαράλες και τον χτύπησε με τον αγκώνα του και αυτός στη συνέχεια τον απώθησε με τον αγκώνα του, του έριξε γροθιά και οι δύο αντάλλαξαν χαστούκια. Στη συνέχεια ο Τζαβέλλας προσπάθησε να τον πλησιάσει, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, οι δύο παίκτες χωρίστηκαν και με εντολή του ρέφερι και οι δύο έγιναν αλλαγή για να μην τους αποβάλλει.

Στο δεύτερο επεισόδιο (και αυτό στη σέντρα) αρπάχτηκαν ο Βράνιες με τον Τιλίκα μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι αλλά ο Βράνιες εκτός εαυτού και πάλι προσπάθησε να επιτεθεί στον Ιγκλέσιας αλλά τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του. Οι δύο πρωταγωνιστές πήραν από μια κίτρινη ενώ ο Βράνιες αντικαταστάθηκε για να ηρεμήσει…

Στο αγωνιστικό μέρος η ΑΕΚ έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη ενώ ο Αστέρας έδειξε πολύ πιο έτοιμος και δουλεμένος σαν ομάδα. Το γκολ της νίκη του πέτυχε ο Σανταφέ με σουτ στο 83’.

«Για μένα πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Και απόψε σίγουρα δεν είναι καλό. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ήθελα να δω κάποια πράγματα. Τα είδα. Είδα και θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε. Προστατέψαμε κάποια παιδιά σήμερα. Πιστεύω θα έχουμε πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα», σχολίασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το ματς και πρόσθεσε:

«Όλα πρέπει να τα δουλέψουμε. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες που έπρεπε να κάναμε γκολ. Δεν μου άρεσε με την αντίδρασή μας στο γκολ που δεχθήκαμε. 60 μέτρα πάσα δεχθήκαμε και δεν είχαμε σωστή αντίδραση».

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες (81’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (50’ Λάτσι), Μιτάι (56’ Παρράς), Σιμάνσκι (61’ Άμραμπατ), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (73’ Γαλανόπουλος), Αλμπάνης (16’ λ.τ. Αραούχο), Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβάρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Καπίγια, Κανελλόπουλος, Σαντόνια, Μπενίτο, Αλί Μπαμπά (18′ λ. τρ. Κρέσπι). Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσιφτσής, Γκαρθία, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Ριέρα, Κρέσπι, Τιλίκα, Μπαράλες (50’ Μπενίτο)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter