Ο Αστέρας Τρίπολης σταμάτησε τον ΠΑΟΚ (2-1)

Ο Αστέρας Τρίπολης σταμάτησε τον ΠΑΟΚ (2-1)

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League 1, ισοφάρισε το ιστορικό του ρεκόρ με εννιά σερί ματς αήττητος και παράλληλα έβαλε «φρένο» στον «δικέφαλο» στη μάχη της 2ης θέσης.

Το ματς ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι αλλά με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει δίχτυα στο 21’ με τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή του τον Κρμέντσικ που πλάσαρε από θέση οφσάιντ μετά από το βολέ του γκολκίπερ Ζίβκοβιτς. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR.

Οσο περνούσε η ώρα ο «δικέφαλος» ανέβαινε και απειλούσε πιο πολύ. Στο 31’ και στο 33’ ο Τσιφτσής έσωσε σε σουτ των Μουργκ και Μιχαηλίδη και στο 35’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε βολίδα του Ουάρντα εκτός περιοχής. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Θεσσαλονικείς θα ήταν εκείνοι που θα άνοιγαν το σκορ, ο Αστέρας ήταν αυτός που σόκαρε τον αντίπαλο του και έκανε το 1-0 στο 37’ Μπαλιά του Κρέσπι στον Σίτο και σουτ του τελευταίου για το 1-0…

Στο β’ μέρος ο Γκαρσία έριξε στον αγώνα Τζόλη και Ζίβκοβιτς για να βρει γρήγορα την ισοφάριση. Όμως ο Αστέρας που είχε κλείσει τους χώρους κι έψαχνε τις αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές ξαναχτύπησε και με τον Λουίς Φερνάντεθ έκανε το 2-0 από βολέ του Τσιφτσή και ασίστ του Μπαράλες…

Ο Γκαρσία έριξε στον αγώνα και τους Μπάμπα, Καγκάβα και ο ΠΑΟΚ τα έπαιξε όλα για όλα στη συνέχεια, αφήνοντας όμως πολλούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Τελικά κατάφερε να μειώσει με σουτ του Ζίφκοβιτς στο 84’ και το ματς πήρε φωτιά στο φινάλε, στην προσπάθεια του «δικεφάλου» να ισοφαρίσει και του Αστέρα να κρατήσει το τρίποντο. Στο 90’ ο Κρμέντσικ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καγκάβα, Τιλίκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Φερνάντεθ (67’ Ιγκλέσιας), Σίτο (83’ Καπίγια, 92’ Ριέρα), Κρεσπί (67’ Τιλίκα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63’Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63’ Καγκάβα), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα (83’ Σφιντέρσκι), Λάμπρου (46’ Τζόλης), Κρμέντσικ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter