Ο αστυνομικός σκύλος έβγαλε… λαβράκι στην οικία 52χρονου (Photos)

Ο αστυνομικός σκύλος έβγαλε… λαβράκι στην οικία 52χρονου (Photos)

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 52χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. 

Σχηματίστηκε επίσης δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος δεν εντοπίστηκε αναζητείται, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 52χρονου και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 55χρονου.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην οικία του 52χρονου, επτά νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.241 γραμμαρίων, οχτώ σύριγγες που περιείχαν 31,8 ml χασισέλαιο και το χρηματικό ποσό των 2.050 ευρώ. Επίσης, στην αποθήκη του 55χρονου, κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.534 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter