Ο ατελείωτος πάτος της χυδαιότητας από Άδωνη-Μπογδάνο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τον θάνατο του Θέμου» (Video)

Ο ατελείωτος πάτος της χυδαιότητας από Άδωνη-Μπογδάνο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τον θάνατο του Θέμου» (Video)

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που μιλάει δημόσια ο Άδωνης Γεωργιάδης ή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, νομίζει κανείς πως με τα λεγόμενά τους έπιασαν πάτο.

Δυστυχώς όμως και οι δυο τους προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να μας πείσουν πως πάτος δεν υπάρχει.

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα άπατου πηγαδιού. Και αυτή τη φορά προέρχεται από τον συνδυασμό των δύο παραπάνω. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι χοντράδες τους είναι τόσο μεγάλες.

Έτσι λοιπόν, αυτοί οι δύο «μεγιστάνες» της πολιτικής σκηνής αποφάσισαν να κάνουν διαγωνισμό ως προς τη χυδαιότητα. Το αποτέλεσμα; Φυσικά ισοπαλία.

Μετά το απαραίτητο γλείψιμο που χάρισαν ο ένας στον άλλον, είπαν να πάνε τον μεταφορικό όρο «εμετός» λίγο παραπέρα.

Χωρίς καμία ντροπή, χωρίς κανένα όνειδος (που θα άρεσε και στον Μπογδάνο) οι δύο αυτοί άνδρες είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ – για την ακρίβεια αυτολεξεί – πως για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη ευθύνεται… ο ΣΥΡΙΖΑ.

https://vimeo.com/345062833

Για όσους δεν κατάλαβαν, αυτοί οι δύο σε έναν διάλογο που ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψει κανείς, λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σκότωσε τον Θέμο Αναστασιάδη.

Φυσικά όχι πρακτικά, δεν τον δολοφόνησαν αλλά ψυχολογικά. Γιατί ο Θέμος δεν άντεξε και έσκασε! Δεν άντεξε τον πόλεμο που του έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ο Θέμος και πέθανε. Αυτή είναι η ετυμηγορία. Και την είπαν. Και τη δημοσιοποίησαν. Και δεν ντράπηκαν.

Και ντρεπόμαστε όλοι εμείς που ζούμε στον ίδιο πλανήτη μαζί τους.

Ο Μπογδάνος μάλιστα, αφού συμφώνησε με τον Άδωνη, για τον θάνατο του Θέμου και τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, ήθελε να τεκμηριώσει και το συμπέρασμα τους, μέσω του Πλάτωνα και του Πυθαγόρα. Γιατί δεν είναι και κανάς τυχαίος ο Κωνσταντίνος. Είναι διαβασμένο παιδί.

Γιατί ο Θέμος – που όπως έλεγε, έκανε ανθρώπους τους Αλβανούς και τους Αριστερούς – πιέστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έσκασε, δεν πιέστηκε από τις θολές offshore, δεν πιέστηκε όταν τον έπιασαν με 5 εκατομμύρια ευρώ “μαύρο” χρήμα, όταν βρέθηκαν σκάφη και περιουσιακά του στοιχεία σε offshore, όταν του επιβλήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη τεράστια πρόστιμα για τα αδήλωτα, τι κι αν η ίδια μετά τον έκρινε άπορο, δικαιολογώντας την άρνησή του να πληρώσει όσα χρωστάει. Δεν πιέστηκε όταν η τηλεοπτική του καριέρα έληξε μέσα σε καταγγελίες για απλήρωτους εργαζομένους. Δεν πιέστηκε όταν αποκαλύφθηκε πως ο ίδιος και οι συνέταιροί του είχαν πάρει από τις τράπεζες αυτής της χώρας, που ανακεφαλαιοποιήθηκαν από χρήματα των πολιτών, πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ τον «έσκασε».

Σειρά είχε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος που μαντέψτε… Και αυτός δεν πέθανε από μόνος του. Πέθανε εξαιτίας του bullying που δέχτηκε για τη Novartis.

Περιττό να πούμε πως Άδωνης και Κωνσταντίνος συμφωνούν σε κάθε ατάκα. Όσο πιο εμετική δε η ατάκα, τόσο πιο μεγάλη η συμφωνία. 

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Τώρα ποιος είναι ο τέντζερης και ποιο το καπάκι μηδαμινή σημασία έχει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter