Ο Αθανασίου κουτσομπόλευε από το βήμα του προέδρου της Βουλής (Video)

Ο Αθανασίου κουτσομπόλευε από το βήμα του προέδρου της Βουλής (Video)

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με πρωταγωνιστή τον προεδρεύοντα, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να επιδοθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος την ώρα της συζήτησης της επίμαχης και σκανδαλώδους νέας σύμβασης με τη Cosco.

Ενώ, λοιπόν, ο υπάλληλος της Βουλής καθαρίζει το plexiglass στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το τηλέφωνο και αρχίζει να… ράβει το κοστούμι κάποιου μερακλή που ήπιε τα τσιπουράκια του και ήρθε στο τσακίρ κέφι, ρίχνοντας μια γυροβολιά μέσα στο γραφείο.

Ξεχνώντας να κλείσει το μικρόφωνο του, ο κ. Αθανασίου ακούστηκε να λέει στον συνομιλητή του: «Έλα, πες μου… Έπινε, λέει, τσίπουρα και μέσα στο γραφείο του πήραν και μια στροφή. Μια πεντοζάλη χόρεψαν! Τα ΄μαθες;». Μάλιστα, τα γέλια από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής αντηχούσαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Με δεδομένο ότι ο πεντοζάλης είναι κρητικός χορός, ελπίζουμε το γλεντοκόπι να μην αφορούσε τον πρωθυπουργό που πρόσφατα βρέθηκε το νησί ζητώντας και τα ρέστα από τους σεισμόπληκτους.

Όσον αφορά εκείνους που έσπευσαν με νόημα να θυμίσουν τις στενές σχέσεις των Χαρ. Αθανασίου και Αντώνη Σαμαρά, συνδέοντας το τραγελαφικό γεγονός με την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για κακεντρεχείς!

Το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter