Ο Αθανασίου χαρακτήρισε τον Κανελλόπουλο ως «βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο» (Video)

Ο Αθανασίου χαρακτήρισε τον Κανελλόπουλο ως «βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο» (Video)

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΕΑΝ, Αθανάσιο Κανελλόπουλο, ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου στο Mega.

«Ο Κύριος Κανελλόπουλος ήταν ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος και φαντάζομαι ότι και τώρα πρέπει να είναι. Δεν είχε δείξει δείγματα…», με τον δημοσιογράφο να ρωτά πώς φαντάζεται ότι παραμένει δημοκρατικός, καθώς έφτασε… κοντά στο να γίνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη.

«Εννοώ στην αντιμετώπιση των συναδέλφων του και στο βίωμά του», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Η τοποθέτηση Αθανασίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην αντιπολίτευση. «Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για τη δήλωση του κ. Αθανασίου για τον κ. Κανελλόπουλο» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. «Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου αποκάλεσε χθες τον κ. Κανελλόπουλο “βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο”. Τον παραλίγο πρόεδρο του κόμματος Κασιδιάρη!»

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος που συμμετείχε στο πάνελ με τον Χαράλαμπο Αθανασίου ανέφερε:

«Θα ξεκινήσω αρχικά με αυτό το οποίο είπε ο κ. Αθανασίου, που χαρακτήρισε τον κ. Κανελλόπουλο δημοκράτη ακόμη και σήμερα. Κύριε Αθανασίου είναι απαράδεκτο να το λέτε αυτό. Τον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη και των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζουμε βαθύτατα δημοκράτη. Λειτουργεί όλες αυτές τις ημέρες και αυτό το διάστημα ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Τη μια τον κάνει αρχηγό του κόμματός του. Μόλις καταλαβαίνουν ότι θα καταπέσουν στον Άρειο Πάγο, φεύγει και κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με ένα άλλο κόμμα. Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter