Ο Ατρόμητος «άρπαξε» βαθμό στο 86’ από τον ΟΦΗ (1-1)

Ο Ατρόμητος «άρπαξε» βαθμό στο 86’ από τον ΟΦΗ (1-1)

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις και τρία δοκάρια, ο Ατρόμητος κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Το σκορ άνοιξε στο 33’ με άπιαστη κεφαλιά ο Φελίπε, ενώ ο ΟΦΗ στην συνέχεια είχε δύο δοκάρια στο 57’ με τον Τοράλ και στο 77’ με τον Μοσκέρα. Δοκάρι είχαν και οι Περιστεριώτες με τον Βαλένσια στο 47’ και στο τέλος ισοφάρισαν με τον Γιουμπιτάνα στο 86’.

«Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακολούθησαν το πλάνο, σίγουρα υπήρξαν κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει ο αντίπαλος. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες για να βρούμε ένα ακόμα γκολ. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε, πρέπει να πω μπράβο στους παίκτες μου γιατί μετά το 1-1, βγήκαν μπροστά, αλλά δεν σκόραραν. Πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για να πετύχουμε τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ

Β. Νταμπράουσκας, ενώ ο τεχνικός του Ατρόμητου Κ. Κόλμαν από την πλευρά του, είπε: «Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, όμως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε τον έναν βαθμό. Στα πρώτα μας παιχνίδια είχαμε την ατυχία να δεχθούμε και κόκκινες κάρτες. Με τον Ολυμπιακό δεν δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι, αλλά με την Κηφισιά η κόκκινη ήρθε νωρίς και αυτό μας επηρέασε. Οι παίκτες μου πάλεψαν και θα συνεχίσουν έτσι».

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Μεγιάδο, Βούρο, Πασαλίδης, Φριντγιόνσον, Ασεβέσο, Γιουμπιτάνα, Κεσχρίντα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (65’ Γκλάζερ), Γκαγέγκος (80’ Τοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (80’ Νέιρα), Φελίπε (72’ Μοσκέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (46’ Κουντέ), Ρομπάιγ (74’ Βέργος), Καμαρά (64’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (81’ Κουέν), Αντζιέλσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter