Ο Αυγενάκης «βλέπει» ως… σκευωρία την καταδίκη Γεωργιάδη (Video)

Ο Αυγενάκης «βλέπει» ως… σκευωρία την καταδίκη Γεωργιάδη (Video)

Σε πανικό βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία μετά την καταδίκη του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκου Γεωργιάδη, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία. 

Αλλιώς δεν μπορούν να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, που είχε το θράσος να κάνει λόγο για σεκυωρία. 

Τι κι αν το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Νίκο Γεωργιάδη ο κ. Αυγενάκης, σε μία εξαιρετικά λάθος για το κόμμα του κίνηση, κάνει πως δεν βλέπει τι πραγματικά έχει συμβεί. 

Ερωτώμενος δε, με αφορμή την παρουσία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στη δικαστική αίθουσα, αν ο ίδιος θα κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε μία τέτοια υπόθεση (παιδεραστίας δηλαδή!) απάντησε με απάθεια:  «Δεν μου έχει γίνει τέτοια πρόταση».

Επίσης, επικαλούμενος την προσωπική γνωριμία με τον πρώην γαλάζιο βουλευτή, δηλώνει σίγουρος για την αθωότητά του παρά τη δικαστική απόφαση, δίνοντας στη λέξη θράσος μία άλλη διάσταση. 

«Επειδή τον ξέρω προσωπικά δεν πιστεύω τίποτε από όλα αυτά. Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη και την στηρίζουμε. Ο κ. Γεωργιάδης, υπήρξε ένας από τους εθελοντές που υποστήριξαν τον κ. Μητσοτάκη επί τρεις μήνες, όταν διεκδικούσε την προεδρία του κόμματος. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μερικές μέρες μετά την ανάληψη της αρχηγίας από τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε να αποχωρήσει από οποιαδήποτε συμμετοχή στη λειτουργία του κόμματος. Δεν είχε ούτε έχει οργανική θέση στο κόμμα», είπε συγκεκριμένα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter