Ο Αυγενάκης και η αβάσταχτη ελαφρότητα της προσπάθειας αποπροσανατολισμού

Ο Αυγενάκης και η αβάσταχτη ελαφρότητα της προσπάθειας αποπροσανατολισμού

Μπορεί για τον ίδιο να έχουν δημοσιευθεί από το Documento απίστευτες συνομιλίες με ανθρώπους του υποκόσμου και εκβιαστές, αλλά η καλύτερα άμυνα είναι η επίθεση, τουλάχιστον αυτό νομίζει.

Αντί λοιπόν να απαντήσει επί της ουσίας, αφού έλαβε και την πολιτική κάλυψη από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθεί να συμβάλει στην αλλαγή της πολιτικής ατζέντας.

Και η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να θέσει θέμα Πάνου Καμμένου με αφορμή την πώληση οπλισμού στη Σαουδική Αραβία του δίνει μια ακόμα ευκαιρία να «συνδράμει», άσχετα αν -όπως φαίνεται- θα καταλήξει (και πάλι) μπούμερανγκ για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος τώρα έχει άποψη για το θέμα και γνωρίζοντας πως τα φιλικά στο κόμμα του μέσα ενημέρωσης θα το προβάλουν, μιλώντας τηλεφωνικά στον Real Fm, εκτίμησε πως ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε πανικό. 

Περίεργο, γιατί ο ίδιος θα πρέπει να ξέρει πως είναι το να βρίσκεσαι σε πανικό…

Ξέχασε βέβαια πως εκείνος που αρχικά δεν ήθελε η συζήτηση στη Βουλή να γίνει (άτυπα) «σε επίπεδο αρχηγών» ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιατί άραγε;

Κατά τα άλλα ο κ. Αυγενάκης, μπορεί να μην έχει να πει τίποτα για τις δικές του συνομιλίες, έχει φτιάξει όμως ένα όμορφο παραμύθι με δράκους και χωρίς γοργόνες για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας.

Λέει μάλιστα ο κ. Αυγενάκης πως «κατά την άποψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τίποτα δεν πρέπει μείνει κρυφό, τίποτα δεν πρέπει να μείνει χωρίς να ερευνηθεί, όλα στο φως».

Και εμείς αυτό λέμε κύριε Αυγενάκη, αλλά ξεκινήστε με τις δικές σας γκρι υποθέσεις…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter