Λόγω… επικίνδυνων τεχνικών!

O αυνανισμός σκοτώνει περίπου 100 Γερμανούς τον χρόνο…

Δεκάδες… θύματα ετησίως «μετράει» ο αυνανισμός στη Γερμανία, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ιατροδικαστής του Βραδεμβούργου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Χάραλντ Βος στη Bild, περίπου 80 με 100 Γερμανοί κάθε χρόνο αφήνουν την τελευταία τους πνοή λόγω του ότι προσπαθούν να αυξήσουν την απόλαυσή τους με επικίνδυνες τεχνικές.

Αν και δεν είναι εύκολο να γίνουν ακριβείς μετρήσεις, καθώς πολλές φορές οι συγγενείς αποκρύπτουν τα… ενοχοποιητικά στοιχεία, οι πιο συνηθισμένες αιτίες θανάτου από αυνανισμό είναι το ηλεκτροσόκ και η ασφυξία.

Η απόκρυψη των στοιχείων από τους οικείους των θυμάτων καθιστά πολύ δύσκολες τις ακριβείς μετρήσεις που αφορούν στον αριθμό των θυμάτων, ενώ εξίσου σοβαρές δυσχέρειες προκαλεί και το γεγονός ότι και η αστυνομία δεν «στέλνει» τις σορούς στους ιατροδικαστές εάν διαπιστώσει ότι επρόκειτο για ατύχημα κατά τη διάρκεια αυνανισμού.

Αναφερόμενος στα διαδεδομένα «παιχνίδια ασφυξίας» ο ιατροδικαστής τονίζει ότι δεν πρέπει να υποτιμώνται οι κίνδυνοι, καθώς το θύμα μπορεί να μείνει αναίσθητο σε λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα αν πιέζονται ταυτόχρονα και οι δύο αρτηρίες.

Σύμφωνα πάντοτε με τον Βος, τα περισσότερα θύματα αυτοϊκανοποίησης είναι άνδρες, καθώς οι γυναίκες προσέχουν περισσότερο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.