Ο Βαρβιτσιώτης έπαθε αμνησία και ξέχασε την επίταξη στα ΜΜΜ από Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ (Video)

Ο Βαρβιτσιώτης έπαθε αμνησία και ξέχασε την επίταξη στα ΜΜΜ από Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ (Video)

Την ώρα που ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης φλερτάρει με την απαγόρευση απεργιών επικαλούμενος την ταλαιπωρία των πολιτών, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παθαίνει ολική αμνησία και αρνείται πως η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε προχωρήσει σε επιστράτευση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Λέτε ψέμματα» απάντησε ο πρώην υπουργός on air στον Κώστα Ζαχαριάδη, διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αναφέρθηκε στην επίταξη που είχε αποφασίσει και επιβάλει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως η συντηρητική παράταξη βλέπει ως περιττές τις απεργιακές κινητοποιήσεις διανθίζοντας την αλλεργία της με καταγγελίες κατά των συνδικαλιστών τους οποίους πάντα κατηγορούν για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.

«Εμείς πιστεύουμε στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου» δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ,Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ευθυγραμμιζόμενος με τις επιταγές του ΔΝΤ και κλείνοντας το μάτι προς πάσα κατεύθυνση.

«Έχει γίνει κατάχρηση αυτού του δικαιώματος» είπε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με τον Κώστα Ζαχαριάδη να παρεμβαίνει στη συζήτηση, λέγοντας: «Γι’ αυτό ντύνανε τους ανθρώπους στο χακί την περίοδο 2012 – 2014. Κάνατε πολιτική επιστράτευση σχεδόν σε όλους τους κλάδους».

«Λέτε ψέματα. Αυτό που λέτε είναι ψευδές» απάντησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ευτυχώς όμως που υπάρχει και το οπτικό και ακουστικό αρχείο με τον τότε υπουργό Μεταφορών, Κωστή Χατζηδάκη να λέει για την απόφαση της τότε κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου να προχωρήσει σε επίταξη των απεργών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter