Ο Βαρουφάκης ζητά από τον Χρυσοχοΐδη να καθαιρέσει όλους τους αξιωματικούς των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Ο Βαρουφάκης ζητά από τον Χρυσοχοΐδη να καθαιρέσει όλους τους αξιωματικούς των ΜΑΤ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 με αναρτήσεις του στο Twitter καταγγέλλει τη συμπεριφορά των ΜΑΤ σήμερα, έξω από το Εφετείο κατά την αναμονή της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή. Του επισημαίνει μάλιστα πως η Χρυσή Αυγή ζει και βασιλεύει στα σώματα ασφαλείας. 

Όπως ανέφερε σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, δέχθηκε χυδαία επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ. Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΜεΡΑ25, «αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν είπε σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι”. ‘Αντε γ…” μου απαντά. Του είπα ότι είμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…” μου απαντά».

Συμπλήρωσε δε απευθυνόμενος στον υπουργό: «Κύριε Χρυσοχοΐδη, καθαιρέστε αυτή τη στιγμή ΟΛΟΥΣ τους αξιωματικούς που ήταν υπεύθυνοι των ΜΑΤ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν δεν το κάνετε, θα είστε ηθικός αυτουργός της δήλωσης άνδρα των ΜΑΤ, σε εμένα προσωπικά, που ισοδυναμεί με στοχοποίηση βουλευτών από την Αστυνομία».

Οι αναρτήσεις του Γιάννης Βαρουφάκη: 

  • Κύριε Χρυσοχοΐδη, η Χρυσή Αυγή ζει και βασιλεύει μέσα στα σώματα ασφαλείας τα οποία εσείς σπρώχνετε καθημερινά προς τον αυταρχισμό – το φυσικό περιβάλλον στο οποίο μέσα εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού.
  • Αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτρυγισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνευσουν αποφάνθηκα σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι’. ‘Αντε γ…” μου απαντά. Του είπα ότι ειμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…” μου απαντά.
  • Κύριε Χρυσοχοΐδη, καθαιρέστε αυτή τη στιγμή ΟΛΟΥΣ τους αξιωματικούς που ήταν υπεύθυνοι των ΜΑΤ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν δεν το κάνετε, θα είστε ηθικός αυτουργός της δήλωσης άνδρα των ΜΑΤ, σε εμένα προσωπικά, που ισοδυναμεί με στοχοποίηση βουλευτών από την Αστυνομία.

Απαντώντας -μερικώς- στις καταγγελίες Βαρουφάκη ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι «από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), μετά τις καταγγελίες του Γραμματέα του “ΜΕΡΑ 25” για επίμεμπτη σε βάρος του συμπεριφορά από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια σημερινής συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο Αθηνών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter