O βαρύς και ασήκωτος Λευτέρης Αυγενάκης

O βαρύς και ασήκωτος Λευτέρης Αυγενάκης

Βαρύς και ασήκωτος ήταν σήμερα το πρωί ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως μας είπαν ξαφνικά ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο μάρκας BMW σταμάτησε στην οδό Πανεπιστημίου, κάπου κοντά στο ξενοδοχείο Τιτάνια. 

Από το πίσω κάθισμα κατέβηκε ένας άντρας ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Λευτέρη Αυγενάκη, που όπως μας μετέφεραν ήταν λίγο συνοφρυωμένος. Ούτε σακάκι, ούτε γραβάτα όπως συνηθίζει και το βλέμμα του έδειχνε προβληματισμό. 

Ελπίζουμε βέβαια ο προβληματισμός να μην έχει από τα μηνύματα των κρυφών δημοσκοπήσεων που φτάνουν τελευταία στην Πειραιώς. 

Μηνύματα που δείχνουν ότι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχει συρρικνωθεί και όσο περνά ο καιρός ψαλιδίζεται ακόμη πιο πολύ στα όρια του στατιστικού λάθους. 

Αφήστε που η δεξαμενή των αναποφάσιστων γέρνει προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που τρέμουν πολύ στην Πειραιώς για το πώς θα εκφραστεί την ημέρα των εθνικών εκλογών στην κάλπη. 

Γιατί καλές οι δημοσκοπήσεις, αλλά το τι θα βγάλει η κάλπη είναι κάτι που θα φανεί ανήμερα των εκλογών. Θυμηθείτε και τη δημοσκόπηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 που έδειχνε τη ΝΔ να προηγείται έστω και οριακά του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά η κάλπη ανέδειξε νικητή τον Αλέξη Τσίπρα με σχεδόν 8 μονάδες διαφορά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter