Ο Βασιλάκης ο νταής – «Θα σπάσω τα χέρια του Μαξίμου αν τα απλώσει στη ΝΔ» (Video)

Ο Βασιλάκης ο νταής – «Θα σπάσω τα χέρια του Μαξίμου αν τα απλώσει στη ΝΔ» (Video)

Δεν κρύβεται ο πανικός στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis. 

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Πειραιώς είναι εμφανές σε κάθε δημόσια τοποθέτηση στελέχους της παράταξης, ενώ έγινε ιδιαίτερα εμφανές τόσο στην τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του όσο και στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ η Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας στον «αέρα» της ΕΡΤ ότι «αν το Μαξίμου απλώσει τα χέρια στη ΝΔ, θα του τα σπάσω».

Προς το παρόν πάντως το μόνο που φαίνεται να έχει σπάσει είναι τα… νεύρα των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φαίνεται πως δεν μπορούν να διαχειριστούν τις αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα της ανώτατων στελεχών του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο νυν αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην επικεφαλής της ΝΔ και πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. 

_x000D_
_x000D_

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Οικονόμου να συγκρατήσει την… “ιερή” του αγανάκτηση

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το κυβερνών κόμμα το οποίο επισημαίνει πως όλα τα κόμματα θα πρέπει να επιθυμούν τη διαεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσουν τον δημόσιο διάλογο

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis, εκτόξευσε απειλές λέγοντας: «Χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές το Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία”.

Συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να συγκρατήσει την… “ιερή” του αγανάκτηση και να επιδείξει ψυχραιμία. Όλα τα κόμματα θα πρέπει να επιθυμούν τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσουν τον δημόσιο διάλογο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter