Ο Βασίλης Κεκάτος σκηνοθετεί τα σποτ του 60ού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (Video)

Ο Βασίλης Κεκάτος σκηνοθετεί τα σποτ του 60ού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (Video)

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα μικρού μήκους για την ταινία «Η Απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς» Βασίλης Κεκάτος σκηνοθετεί τα σποτ της 60ής διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Στον σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτο ανέθεσε το 60ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τη δημιουργία των φετινών σποτ που θα υποδέχονται το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Θέλοντας να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη διοργάνωση, ο Βασίλης Κεκάτος δημιούργησε τέσσερα τρυφερά, κινηματογραφικά και συγκινητικά σποτάκια, σε παραγωγή Ελένης Κοσσυφίδου, και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση.

«Σκεπτόμενος πως όταν γιορτάζει ένα φεστιβάλ γιορτάζει και η πόλη του, ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να προσεγγίσω την πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν η ευαισθησία» σημειώνει ο σκηνοθέτης για τα σποτ, στα οποία όλοι οι πρωταγωνιστές του εύχονται και δέχονται χρόνια πολλά. Και συνεχίζει:

«Αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη σε πολλά ακόμη πρόσωπα και σώματα, κάθε φορά όμως αυτό που θα επέλεγα να κάνω θα ήταν να την κοιτάξω με ζεστασιά και να της ευχηθώ χρόνια πολλά μέσα από όλους αυτούς τους χαρακτήρες και τις φωνές που το σινεμά μου δίνει τη δυνατότητα να κατοικήσω, έστω και για μερικές στιγμές».

Ιδού τα 4 σποτ του 60ού Φεστιβάλ:

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Τούρτα»

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Koχύλι»

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Τηλεφωνικός Θάλαμος»

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Βιολέττα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter