Ο Βελόπουλος δεν μπορεί τα «πολύ ναζιστικά» αλλά θέλει ναρκοπέδιο για τους Τούρκους και τείχος αλα Τραμπ στον Έβρο (Video)

Ο Βελόπουλος δεν μπορεί τα «πολύ ναζιστικά» αλλά θέλει ναρκοπέδιο για τους Τούρκους και τείχος αλα Τραμπ στον Έβρο (Video)

Ότι το κόμμα του ανήκει στο δημοκρατικό τόξο, προσπαθεί – ξεκάθαρα χωρίς καμία επιτυχία – να πείσει τον κόσμο, ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Σε δύο συνεντεύξεις που έδωσε μέσα σε μία ημέρα, προσπάθησε να μπαλώσει τα ατοπήματα της μίας, κατά τη διάρκεια της δεύτερης, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην πρώτη του συνέντευξη λοιπόν, ο κ. Βελόπουλος, αφού έκανε μια επίδειξη γραμματικών γνώσεων, πλάθοντας συνεχώς λεξούλες με τα συνθετικά «λαθραίος» και «άνθρωπος» είπε μιλώντας για τη Λεπέν ότι, «αυτά τα ΠΟΛΥ ναζιστικά εμένα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο».

Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα τι δεν καταλαβαίνετε; Τα ΠΟΛΥ ναζιστικά δεν τα θέλει!

Αφού κατάλαβε τι είπε βέβαια πρόσθεσε ότι θα ήταν περήφανος αν εξαφάνιζε τους ναζί από την Ελλάδα. Μάλλον τους πολύ. 

Στη δεύτερη συνέντευξή του λοιπόν, προσπάθησε να μπαλώσει ό,τι είπε στην πρώτη, και τα κατάφερε τόσο καλά που πάνω στον ενθουσιασμό του άρχισε να μοιράζεται τα όνειρά του – τα δημοκρατικά πάντα – με τους τηλεθεατές και ψηφοφόρους του – τους δημοκράτες ντε – μιλώντας για κατασκευή τείχους αλα Τραμπ στον Έβρο για να μην περνούν στη χώρα πρόσφυγες και ναρκοπέδια για τους Τούρκους.

Ρε είναι βαθιά δημοκράτης ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter