Ο Βέμπερ «αδειάζει» Μητσοτάκη και μετά διαψεύδει – Βγάζει το ηχητικό στη φόρα το euractiv

Ο Βέμπερ «αδειάζει» Μητσοτάκη και μετά διαψεύδει – Βγάζει το ηχητικό στη φόρα το euractiv

Μεγάλη συζήτηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ για τη Συμφωνία των Πρεσπών και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος του Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν φέρεται πως δήλωσε στην ιστοσελίδα euractiv.com ότι: «Όλοι συμφωνούν υπέρ της λύσης στην -εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες- διαφωνία για το ονοματολογικό ανάμεσα στην Ελλάδα και ΠΓΔΜ», ενώ σε άλλο σημείο τοποθετήθηκε πιο διπλωματικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας «Επισήμως η αντιπολίτευση δεν είναι απαραίτητη για την αποδοχή ενός συμβιβασμού. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν αντιτίθεται στην εξεύρεση συμβιβασμού».

Διαβάστε ακόμη: Το ΕΛΚ δηλώνει ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει τη συμφωνία των Πρεσπών

Βέβαια μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτές οι αναφορές, ο κ. Βέμπερ έσπευσε να τα «μαζέψει», καθώς διέψευσε πως προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, γράφοντας στο twitter:

«Σέβομαι την ευαισθησία του ελληνικού λαού στο θέμα της ονομασίας της FYROM. Σέβομαι τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιστεύω ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα στη σταθερότητα και την ευημερία αντιμετωπίζοντας τον λαϊκισμό».

Οι δημοσιογράφοι του euractiv όμως, του απάντησαν άμεσα τονίζοντας ότι αύριο θα δώσουν στη δημοσιότητα τα ηχητικά αποσπάσματα της συνέντευξής του για του λόγου το αληθές…

https://www.facebook.com/sarantis.michalopoulos.3/posts/10157982334005828

Ο κύριος Βέμπερ μόλις έκανε ένα tweet που λέει ότι δεν έκανε ποτέ τις δηλώσεις για το Μακεδονικό. Αύριο δημοσιεύουμε το ηχητικό.

Gepostet von Sarantis Michalopoulos am Donnerstag, 10. Januar 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter