Ο Βενιζέλος νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου: «Ήμουν κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ»

Ο Βενιζέλος νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου: «Ήμουν κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ»

«Εγώ όπως ξέρετε δεν ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που ήταν υπέρ του να κλείσει η ΕΡΤ» κατόρθωσε να πει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κυβερνητικός εταίρος της συγκυβέρνησης που έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τον εαυτό του ξεπέρασε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Θεωρώντας πως το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας ξέχασε όσα έλαβαν χώρα επί ημερών της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το 2013 με το «μαύρο» της ΕΡΤ, ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο ήταν κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ αλλά και πως «αγωνίστηκε» για να ξανανοίξει.

«Εγώ, όπως ξέρετε, δεν ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που ήταν υπέρ του να κλείσει η ΕΡΤ. Αγωνίστηκα να ξανανοίξει η ΕΡΤ και να διατηρηθούν όλες οι δομές: από τα μουσικά σύνολα μέχρι τους περιφερειακούς σταθμούς» είπε επί λέξει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαστρεβλωμένες πληροφορίες από το όχι και τόσο μακρινό 2013, ο κ. Βενιζέλος φέρεται να έδινε τον παλμό στις διαδηλώσεις στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, παρέχοντας την έμπρακτη υποστήριξή του στους υπό απόλυση εργαζομένους της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης από την κυβέρνηση στην οποία ο ίδιος εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter